Tisza-tavi Sporthorgász Kft.

Csodálatos panoráma vár a három új Tisza-tavi pallóút végén

Hárommal nő a felfedezhető csodálatos helyek száma a Tisza-tavon: a Tisza-tavi Sporthorgász Poroszló térségében cölöpökön álló pallóutakat épít.

A víz könnyebb megközelíthetősége érdekében épít cölöpökön álló pallóutakat a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft., de persze ezeket a turisták is használhatják. Sőt használják is, hiszen a tiszaderzsi pallóútnál rengeteg kerékpáros áll meg minden évben. Az utaknak köszönhetően olyan helyekre is besétálhatunk, ami eddig szárazföldről nem volt megközelíthető.

Fotó: Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft.

Legalább ilyen népszerű lesz majd az a másik három, amiből kettő már áll, a harmadikat most építik. Mint írják:

„A hideg időjárás és a jég sem állítja meg a munkásokat, akik emelkedő vízszint mellett is kitartóan dolgoznak. Eddig két teljes pallóút készült el, az egyik a hozzá tartozó stéggel, a harmadik út pedig jelenleg is épül.”

Az épülő pallóutakról bővebben itt olvashatsz!

Kiemelt kép: Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft.

 

1 hozzászólás

  1. Kiirtják a nádast, megszakítják a természetes állapotot. Tipikus hozzá nemértő eljárás a kényelmes nézelődés érdekében. Ugyanazt csinálják, mint a Balatonnál, csak arról cikkek tömege szól. Óriási károkat okoznak ezzel.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading