Kerékpárkölcsönzés

Tisza-tavi kerékpározáson töröd a fejed? Itt megtalálod a Tisza-tavi kerékpárkölcsönzők listáját!

Tiszafüred

 

Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

Tiszafüred a Tisza-tó fővárosa és itt üzemel a legnagyobb kerékpárkölcsönző, ahol, 400 darab kétkerekű vár arra, hogy nyeregbe pattanj. A különböző márkák számtalan típusai közt mindenki megtalálja magának a legmegfelelőbbet az egyszerű túra kerékpártól a professzionális hegyi és országúti kerékpárokig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Ha az úton valamilyen probléma adódna, vagy éppen elfáradna a kerékpározó, akkor az Élménygarancia szolgáltatásuk mobil- szervízt, kerékpárok cseréjét, transzfert, esetleges mentést is kínál abban az esetben, ha valamilyen probléma merül fel túra közben.  A hét minden napján, reggel 9.00-tól délután 18.00-ig nyitva tartanak.

Ajánlott frissítőpont:  Aki némi enni- és innivalót venne magához, az a panoráma teraszon mindezt megteheti.

Facebook: https://www.facebook.com/TiszaTaviKerekparosCentrum/
Web: http://www.ttkc.hu/

2018Tiszató_2019-01_kerékpár

 

Szabics Kikötő és Szabadidőpart

17 darab bringával várják a kölcsönözni vágyókat, amelyek közt férfi, női és a gyermek számára is megtalálható. Szervizelési lehetőség is biztosítva van.

A Szabics Kikötőből, két túraútvonal is elérhető: a Tiszavirág Ártéri Sétaút, valamint az Örvényi Pákász Tanösvény. A kikötő jellegzetes épületében kérjünk egy kávét és üljünk ki a vízparta vele.

Ajánlott frissítőpont: A kikötő nádfedeles épületében működő büfében hideg innivalók és friss kávé is várja a felfrissülésre vágyó bicikliseket.

Facebook: www.facebook.com/szabicskikoto

Web: www.szabicskikoto.hu

 

Abádszalók

Tisza Bringa kerékpárkölcsönző

A Tisza Bringa Kerékpárkölcsönző kínálatában női, férfi trekking és mountain bike kerékpárok széles választékából találhatsz rá arra a kétkerekűre, ami majd a Tisza-tavi bringázásod során hű társad lesz. A kerékpárkölcsönző Abádszalók szívében, a Tisza-tó kerékpárútja mellett található.

Miért jó választás a Tisza Bringa Kerékpárkölcsönző?

  • Nem kell a biciklit is elcipelni a nyaralásra!
  • Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, korszerű kerékpárt.
  • A biciklit a kötelező felszerelésekkel adják át a bérlőknek, akiknek be is állítják a nyerget és a kormányt.
  • +1 TIPP: A bringák mellett sportszereket is kölcsönzöhetsz, mint kajakot, SUP-ot, vagy éppen kosár-, foci- és röplabdát! Sőt, a sok sportolás után kellemesen megpihenhetsz a Négy Évszak Vendégházukban is!

Cím: 5241, Abádszalók, Damjanich út 1/3.
Tel.: 31/783-8413
E-mail: tiszaszalokkft@gmail.com
Web: www.tiszabringa.hu


Abádi Kikötő & Szállodahajó

Abádszalókon, ahol élmény és kaland vár, jelenleg 33 darab kerékpárral tudnak szolgálni: megtalálhatók náluk a váltós és nem váltós, férfi, női és gyermek bicikliket is. A közeli jövőben online foglalási lehetőség is lesz, így megkönnyítve a bérlés menetét, emellett pontként is működnek. A kölcsönző a hét minden napján 8.00-tól-18.00-ig rendelkezésre áll, illetve arra is van lehetőség, hogy egész napra béreljünk.

Ajánlott frissítőpont: Az Abádi kikötőben büféjében a hideg innivalók mellett fagyi, melegszendvics, főtt étel is kapható.

Facebook: katt ide!
Web: http://www.abadikikoto.hu/abádi kikötő és szállodahajó abádszalók

Sarud

 

Élményfalu, Tisza-tó Bike Kerékpárkölcsönző

Élvezd a friss levegőt, miközben bejárod biciklivel a környéket! Kiváló lehetőség családoknak, társaságoknak, hogy felfedezzék a Tisza-tavat.

Sarudon az Élményfaluja messziföldön híres a nevében is szereplő élményekről, hiszen aki ide betér, az megannyi program közül választhat.

Az Élményfaluban működik a Tisza-tó bike kerépárkölcsönző, ahol mintegy száz, különböző típusú szervizelt kerékpárral várnak. A kölcsönzési szolgáltatás mellett szívesen állnak rendelkezésre, ha szervizről lenne szó.

Ajánlott frissítőpont: A Sarudi Töltés Fröccsterasz nemcsak fröccsre hívogat (bringázás közben tilos az alkohol fogyasztás!), hanem bármilyen innivalóra, miközben a sarudi öböl pazar panorámáját láthatjuk magunk előtt.

Facebook: https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu/
Web: www.elmenyfalu.hu

tisza-tó bike kerékpárkölcsönző sarud

 

Poroszló

Madárpart Pihenő

A Tisza-tó kapujában, azaz Poroszlón mintegy 50 darab különböző típusú biciklivel várják az ide látogatókat többek közt hagyományos és e-bike-okkal is, emellett szervizelési lehetőség is elérhető náluk. Mindennap 8.00-tól-20.00-ig rendelkezésre áll mindenki számára a kölcsönzés.

Ajánlott frissítőpont: A Madárpart pihenőben egy food truck várja az éhes szájakat, ahol remek lepényt kínálnak a megfáradt bringásoknak, de a büféjükben innivalóval is várnak.

www.madarpartpiheno.hu

Tiszató_2020-02_madárpart

Tiszaderzs

Tiszaderzs – Horgász büfé és kemping

A gát mellett található Horgász büfé és kemping jelenleg is két családi kerékpárösszeállítással várja a vendégeket. A csomag egy férfi, egy női és két gyermek kerékpárt tartalmaz. Javítási lehetőséggel tudnak szolgálni, szakemberek segítségével. Elektromos bicikli esetén töltési pont is elérhető.

Ajánlott frissítőpont: A Horgász büfé és kempingben a hideg innivalók mellett gyros, hamburger és jégkrém is várja a vendégeket, míg hétvégente bográcsban főznek, amelyből ha szeretnél enni, akkor előzetesen fel kell iratkoznod náluk.

Hétfőn zárva tartanak, kedden-szerdán- csütörtökön-pénteken és szombaton 8.00-tól-20.00-ig, vasárnap pedig 8.00-tól-18.00-ig tartanak nyitva.

Facebook: https://www.facebook.com/horgaszbufe

Web: www.horgaszbufe.hu

 

%d bloggers like this: