fbpx

Kerékpárkölcsönzés

Tisza-tavi kerékpározáson töröd a fejed? Itt megtalálod a Tisza-tavi kerékpárkölcsönzők listáját!

 

Abádszalók

Abádi Kikötő & Szállodahajó

Abádszalókon, ahol élmény és kaland vár, jelenleg 33 darab kerékpárral tudnak szolgálni: megtalálhatók náluk a váltós és nem váltós, férfi, női és gyermek bicikliket is. A közeli jövőben online foglalási lehetőség is lesz, így megkönnyítve a bérlés menetét, emellett pontként is működnek. A kölcsönző a hét minden napján 8.00-tól-18.00-ig rendelkezésre áll, illetve arra is van lehetőség, hogy egész napra béreljünk.

Ajánlott frissítőpont: Az Abádi kikötőben büféjében a hideg innivalók mellett fagyi, melegszendvics, főtt étel is kapható.

Facebook: katt ide!
Web: http://www.abadikikoto.hu/

Sarud

 

Élményfalu, Tisza-tó Bike Kerékpárkölcsönző

Élvezd a friss levegőt, miközben bejárod biciklivel a környéket! Kiváló lehetőség családoknak, társaságoknak, hogy felfedezzék a Tisza-tavat.

Sarudon az Élményfaluja messziföldön híres a nevében is szereplő élményekről, hiszen aki ide betér, az megannyi program közül választhat.

Az Élményfaluban működik a Tisza-tó bike kerépárkölcsönző, ahol mintegy száz, különböző típusú szervizelt kerékpárral várnak. A kölcsönzési szolgáltatás mellett szívesen állnak rendelkezésre, ha szervizről lenne szó.

Ajánlott frissítőpont: A Sarudi Töltés Fröccsterasz nemcsak fröccsre hívogat (bringázás közben tilos az alkohol fogyasztás!), hanem bármilyen innivalóra, miközben a sarudi öböl pazar panorámáját láthatjuk magunk előtt.

Facebook: https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu/
Web: www.elmenyfalu.hu

tisza-tó bike kerékpárkölcsönző sarud

 

Poroszló

Madárpart Pihenő

A Tisza-tó kapujában, azaz Poroszlón mintegy 50 darab különböző típusú biciklivel várják az ide látogatókat többek közt hagyományos és e-bike-okkal is, emellett szervizelési lehetőség is elérhető náluk. Mindennap 8.00-tól-20.00-ig rendelkezésre áll mindenki számára a kölcsönzés.

Ajánlott frissítőpont: A Madárpart pihenőben egy food truck várja az éhes szájakat, ahol remek lepényt kínálnak a megfáradt bringásoknak, de a büféjükben innivalóval is várnak.

Facebook:  https://www.facebook.com/madarpartpiheno

Web:  www.madarpartpiheno.hu

Tiszaderzs

Kárász Kikötő

A tiszaderzsi Kárász Kikötőben női, férfi és gyermek kerékpárokat lehet kölcsönzöni.

Foglalás, további információ: 30/628-9175

 

Tiszafüred

Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

A Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban 400 db hagyományos kerékpár Csepel, Neuzer, Capriolo és Cube márkák számtalan típusa található meg, az egyszerű túra kerékpártól a professzionális hegyi és országúti kerékpárokig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A kerékpározni vágyók igényeinek minél széleskörűbb lefedésére elektromos kerékpárok és tandem két személyes kerékpárokkal is rendelkeznek, kerékpározni még nem tudó vagy kisebb gyermekek, illetve kisállatok számára kerékpáros utánfutót biztosítanak.

%d bloggers like this: