Promó

Hogyan lehet előléptetést elérni a munkahelyen? Tippek és trükkök a Jooble-től (x)

Előléptetés? Tippek és trükkök a Jooble-től - fedezd fel az álláskereső portál által kínált lehetőségeket álmaid eléréséhez. Találj megfelelő álláslehetőségeket, fejleszd készségeidet és növeld tapasztalataid! (Szponzorált tartalom)

A stabil munkahely az egyik legfontosabb dolog a felnőttek életében. A tudat, hogy állandó fizetéssel rendelkezünk, biztonságérzetet nyújt, amivel könnyebb jövőbeli terveket szőni. De mi van akkor, ha évek óta egy helyben állunk – vagy nem feltétlenül évek óta, de már túlszárnyaltuk a feladatköröket és új kihívásokra vágyunk? Szinte minden cégnél van lehetőség előléptetésre, még ha az elsőre nem is látható! Számos részletre kell odafigyelni, ha jobb pozícióba szeretnénk lépni a munkahelyen. A Jooble álláskereső portál bemutatja azokat a tippeket és trükköket, amelyekkel nagyobb esélyünk lehet a főnökségnél és megkaphatjuk azt az előléptetést, amit megérdemlünk. Magyarország egyik legelterjedtebb álláskereső oldala a sokéves tapasztalatnak köszönhetően tudja, mire van szüksége a munkáltatóknak a : https://hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s/Tiszaf%C3%BCred%2C-J%C3%A1sz+Nagykun+Szolnok oldalon jelenleg olyan állásajánlatokat találhat Tiszafüred környékén, amelyekre érdemes jelentkezni, hiszen kiváló karrierlehetőséget kínálhatnak!

Mit tegyünk akkor, ha a már meglévő munkahelyünkön szeretnénk előléptetést?

Az előléptetés megszerzése nem mindig egyszerű feladat, de a Jooble azért áll most a rendelkezésünkre, hogy ebben a folyamatban segítséget nyújtson. Az álláskeresési platformon keresztül megtalálhatjuk azokat a munkahelyeket, ahol kihasználhatjuk képességeinket, növelhetjük munkatapasztalatunkat és felkészülhetünk az előrelépéssel járó új feladatkörökre. Íme néhány pontban a Jooble ajánlata az előléptetésre vágyók számára:

 1. Hozzunk ki többet magunkból

Minden vállalat azt szeretné, hogy az alkalmazottak hozzájáruljanak a cég értékéhez minden szempontból, ezért a tudatos és szorgos munka általában meghozza gyümölcsét. Fejlesszük készségeinket, tanuljunk szélesebb körökben a munkahelyen belül, bővítsük tapasztalatainkat, amire a vezetőség is felfigyel, főleg, ha azt jelezzük!

 2. Figyeljük meg a már előléptetett embereket

Mi is lehet jobb módja az előléptetés megszerzésének, mint kitapasztalni a cég által preferált készségeket. Keressünk olyan eredményeket, szokásokat, tulajdonságokat, amelyek bennünk is megvannak, és hatékonyan fejlesszük azokat.

Például: egyes munkaadók a kiemelkedő szociális készségekkel rendelkező alkalmazottakat léptetik előre, akik ott vannak minden céges bulin, aktívak a meetingeken, a társaság középpontjának vallják magukat, stb. Mások a csapatjátékosokat szeretik, akik tudnak mások irányítása alatt dolgozni, de nem vesznek el akkor sem, ha vezényelni kell egy társaságot. Egy szó mint száz, figyeljünk, tanulmányozzunk és alkalmazkodjunk a körülményekhez!

 3. Kérjünk visszajelzést a főnökségtől

Van egy még egyszerűbb módja annak, hogy kiderítsük az előléptetéshez szükséges részleteket: kérdezzük meg! Készítsünk egy listát azokról a feladatokról, amelyeket nap mint nap végzünk munkánk során, mutassuk be az eredményeinket, és kérjünk előléptetést: a főnökség garantáltan választ fog adni a kérdésre/kérésre, ami lehet egy igen, és lehet egy részletes válasz is, ami kifejti a jobb pozícióval járó elvárásokat. Lám, a feladat akár ennyire egyszerű is lehet!

 4. Legyünk “észrevehetőek”

Bár fontos a kemény munka, de ugyanolyan fontos, hogy észrevegyék és értékeljék azt. Keressünk olyan lehetőségeket, ahol részletezhetjük a munkánkból származó előnyöket, esetleg vegyünk részt önkéntesként más projektekben – egyesek nem hajlandóak “ingyen” dolgozni, viszont vannak esetek, amikor megéri (persze a valódi kérdés az, hogy megéri-e!). Hihetetlen, de a vezetőség ráadásul az olyan külsőségekre is felfigyel, mint az öltözködésre – ezért igyekezzünk professzionálisan, elegánsan öltözködni, vagy úgy, ahogy azt a munkahelyi dresscode elvárja! 

 5. Mutassuk be vezetői képességeinket

Amikor egy magasabb pozícióba kerülünk, folyamatosan fejlesztenünk kell vezetői készségeinket. A következő lépések segíthetnek a vezető szerepkörbe lépni:

  • Legyen a munkánk példaértékű: a munkabeli teljesítményünk lehetőleg motiváljon másokat!
  • Amint lehetőség adódik, mutassuk be a főnökségnek vezetői képességeinket!
  • Teljesítsünk kiemelkedően minden projektben – váljunk nélkülözhetetlenné a vállalat számára!

 6. Hatékony problémamegoldás 

Minden vállalkozásnak vannak hiányosságai és problémái, akármennyire is igyekeznek azokat elkerülni és megelőzni. Kiemelkedő alkalmazottként mutathatjuk be magunkat, ha olyan dolgokat találunk cégen belül, amelyek például hátráltatják a termelékenységet, felesleges költségeket generálnak, esetleg megoldást találunk egy rég megoldatlan kérdésre. Vállaljuk a tervek elkészítését, bemutatását, így elismerésként akár előléptetést is kaphatunk.

Álláskeresés és karrier előrelépési lehetőség a Jooble-n

A Jooble álláskereső portál az elkötelezett partnere minden olyan munkavállalónak, aki előléptetést szeretne elérni és karrierjét a következő szintre emelné. Az egyedi szolgáltatások és a könnyű keresési lehetőségek révén a Jooble kiváló helyszínt kínál az ambiciózus személyek számára, akik megtalálhatják álmaik munkáját a portálon. A Jooble előnye az átfogó adatbázis, amely több ezer potenciális álláslehetőséget rejt magában. A keresési folyamat során meghatározhatjuk a keresési részleteket, legyen szó pozícióról, helyszínről, a fizetés mértékéről vagy a munkavégzés típusától (irodai vagy home office munka).

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading