fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Elindult a Tisza-tavi sétahajózás, menetrendszerint közlekedik Tiszaörvényről

Csütörtökön, szombaton és vasárnap indul menetrendszerűen a Szabics Kikötőből a Jégmadár névre keresztelt sétahajó, ami a Tisza-tó varázslatos világát mutatja be.

A tiszaörvényi Szabics Kikötő és Szabadidőpart menetrendszerinti sétahajózást indított június végén. Az Jégmadár névre keresztelt hajón egy egyórás út során ismerhető meg a Tisza-tó madár- és növényvilága.

A jégmadár nevű Tisza-tavi sétahajó

jégmadáózA sétahajózás különleges színfoltja a Tisza-tónak. Alternatív megoldást jelent azoknak, akik félnek a víztől, vagy akár kisgyermekes családoknak és azoknak, akik nem szeretnének motorcsónakot vezetni. A kellemes tiszai táj, a friss levegő és a rendszerint jó hangulatú utak már öt éve a kikötő népszerű túrakínálata között szerepelnek.

A Tisza-tó ékkövéről, a jégmadárról elnevezett sétahajó egyszerre 23 fő befogadására alkalmas.

A hajó augusztus 21-ig közlekedik a Tisza-tavon az alábbi időpontokban:

– Csütörtök: 10:00 és 15:00
– Szombat: 10:00 és 15:00
– Vasárnap: 10:00 és 15:00

Mint írják, a 15 órától meghirdetett hajójáratot a bejelentkezettek létszámától függetlenül is elindítják. Előzetesen bejelentkezni a  +36 70 364 1890-es telefonszámon, vagy e-mailen az info@szabicskikoto.hu oldalon lehet.

Jegyárak, további részletek a kikötő honlapján, ide kattintva érhetőek el.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d