Összes téma Tisza-tó élmények

Újabb vízről megközelíthető kilátó épül a Tisza-tavon

A Szilas-foknál épül a Tisza-tó legújabb, kizárólag vízről megközelíthető kilátója, amit a Békatutaj Egyesület és az Aktív Magyarország közös projektjében épül. A kilátónak most keresik a nevét: a legötletesebb névadó ajándékban részesül!

Várhatóan 2022. június közepén lesz hivatalosan átadva a Békatutaj Egyesület és az Aktív Magyarország által közösen létrehozott legújabb kilátó, amit a Szilas-foknál lehet megtalálni és szintén csak vízről lehet majd megközelíteni.

A másik kettőhöz hasonlóan ezt is csak vízről lehet megközelíteni, és teljesen ugyanúgy néz ki, mint a 2021-ben átadott Bölömbika és a Fattyúszerkő kilátók, amelyeknek azóta óriási sikerük van.

Fotó: Aktív Magyarország

Az új kilátónak a nevét már keresi az Aktív Magyarország, akik az olvasók segítségét kérik: nyerményjátékot indítottak az az oldalukon. Az, aki a zsűri szerint a legfrappánsabb a Chili Outdoors megajándékozza egy két fős kenutúrával.

Szavazni az alábbi linken lehet:

Fotó:

A kilátóról és a tó többi csónakkal megközelíthető látnivalóról az I Love Tisza-tó magazinunk nyári lapszámában is írtunk, ezt ide kattintva érheted el!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading