Túravezetők

Túravezető lista a Tisza-tavon! Ismerd meg a Tisza-tavat testközelből!

Tiszafüred

Tisza-tavi túra

Vízi kirándulás a tavi túrával! Speciális álcahálós katonai kishajóval barangoljuk és mutatjuk be a Tisza-tavat. Döbbenetes hasonlóság a világ nagy folyamai és a Tisza-tó között. Nálunk a kaland magával ragad és egy örök élmény marad. Négy évszakos programok a Tisza tavon. Katonai kis csónakkal és indián kenukkal.

Facebook: https://www.facebook.com/tavitura/
Web: www.tavitura.hu

Tiszató_2020-01_tiszatavi-túra

Szabics kikötő és Szabadidőpart

Az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője…
A természeti szépségekben gazdag környezetben épült kikötő, nemcsak a folyón, hanem egy védettebb medencés kikötőben is kínálja biztonságos szolgáltatásait. A kikötő a horgász és vizisport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vizijárművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is. Innen megtekinthető az Örvényi Pákász és a Tiszavirág Ártéri tanösvény is. Szezonálisvezetett vízi és szárazföldi túráinkért keresse fel elérhetőségink valamelyikét!

Facebook: https://www.facebook.com/szabicskikoto/
Web: http://www.szabicskikoto.hu/

szabics kikötő tiszafüred

Albatrosz kikötő és kemping

Az Albatrosz kikötő a Holt-Tiszaparton, közvetlenül a Morotva területén található a tiszafüredi szabadstrand és Tiszaörvény között a gát mentén. A kikötőből 10 perces hajóútra található az élő-Tisza. A gyönyörű környék vadvízi élővilága nagyon gazdag. Kis csatornákban, nádasszigetek között evezhet, aki kikötőnkben kajakot, kenut, vagy éppen horgászcsónakot bérel. A kikötőnkben hangulatos apartmanházakkal, büfével, étteremmel és kis bárral várjuk a Tisza-parti érzésre vágyókat. A kisházak bérlése mellett lehetőség van a kempingezésre lakókocsi és akár sátor formájában is.

Facebook: https://www.facebook.com/albatroszkikoto/
Web: www.albatroszkikoto.hu

Albatrosz kikötő

 

Tiszaderzs

 

Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében

Motorcsónakos, családi evezős- és kenu túrák Kisköre-Tiszanána Dinnyéshát-Abádszalók-Tiszaderzs-Sarudi öböl, Poroszlói – és Tiszavalki medencék között a Tisza-tavon, Tiszaderzs csónakkikötőből illetve a Katamarán kikötőből történő indulással.

Web: http://www.csonakturatiszato.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/csonaktura/

Tiszató_2020-01_csónaktúra

 

Top-túra, túravezetés bárhol Tárnai Csabával

Facebook: https://www.facebook.com/turavezeto.hu/
Web: www.top-tura.hu

Tiszató_2019-02_tárnai

 

 

%d bloggers like this: