fbpx

Kikötők

A Tisza-tónál mindig kiköthetsz!

Az alábbiakban az I love Tisza-tó magazinunkban megjelent partnereink hirdetését láthatod. Ha szeretnél felkerülni a listánkra, írj nekünk: ilovetiszato@gmail.com

Tiszafüredi kikötők

Kormorán kikötő

Fedezze fel a Tisza-tó adta csendet és békességet, elrejtve a világ elől!
+36 59 350 350
recepcio@kormorankikoto.hu
http://www.kormorankikoto.hu

Abádszalóki kikötők

Szalók Yacht Klub

 

Vitorlás-, yacht- és csónak kikötő a Tisza-tó abádszalóki részén. Teljes kikötői szolgáltatás, benzinkút, jet-ski pálya, hajóértékesítés, étterem, koktélbár.

Facebook: https://www.facebook.com/SzalokYachtKlub/
Web: http://www.szalokyachtklub.hu/

Abádi Kikötő 

Az Abádi Kikötő egy remek hely a kikapcsolódni vágyóknak, amely a Tisza-tó partján található. 170 hajóhellyel rendelkezik, és széles körű kikötői szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

Az Abádi Kikötő 2004 óta üzemel, így hosszú évek óta biztosítja a kikapcsolódást azoknak, akik szeretik a vízi sportokat és a hajózást. A hozzjuk látogatóknak lehetőségük van csónakot, vagy hajót is bérelni.

Aki megéhezik, a kikötőben található Hajóborda Bisztróban válogathat megújult étlapunk kínálatából. Több napos pihenés, kikapcsolódás esetén a Tündérfátyol hajónk 6 kabinszobája várja vendégeit a csodás és páratlan Tisza-tavon.

További részletek: https://abadikikoto.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/abadi.kikoto 

 

Újlőrincfalvai kikötők

Neptun kikötő és kemping

A Neptun Kikötő és Kemping Újlőrincfalva Magyaradinál található a Tisza-tó jobb oldali gátja mellett Sarud és Poroszló között, a Laskó patak befolyása mellett.
GPS koordináták: N 47.595430; E 20.626810
/0+400 – 0+600 tkm szakasz./
A 100 férőhelyes hajókikötő és kemping a Tisza-tó teljes mértékben EU-s szabványnak megfelelően épült létesítménye. A horgászni, pihenni, sportolni vágyók csónakot bérelhetnek, vagy saját csónak, hajó, vitorlás vízijárművüket tárolhatják a Neptun hajókikötőben, kerékpárt bérelhetnek, és a kikötőből indulhatnak útra vízen és szárazföldön, ha igénylik, képzett túravezető tanácsadásával és kíséretével.

Facebook itt!
Web: http://www.neptunkikoto.hu/

Neptun kikötő Újlőrincfalva

 

Tiszaderzs

Tiszaderzsi kikötő

Facebook: https://www.facebook.com/derzsikikoto/

DSC_2343

%d bloggers like this: