Kikötők

A Tisza-tónál mindig kiköthetsz!

Az alábbiakban az I love Tisza-tó magazinunkban megjelent partnereink hirdetését láthatod. Ha szeretnél felkerülni a listánkra, írj nekünk: ilovetiszato@gmail.com

Abádszalók

Szalók Yacht Klub

Vitorlás-, yacht- és csónak kikötő a Tisza-tó abádszalóki részén. Teljes kikötői szolgáltatás, benzinkút, jet-ski pálya, hajóértékesítés, étterem, koktélbár.

Facebook: https://www.facebook.com/SzalokYachtKlub/
Web: http://www.szalokyachtklub.hu/

Tiszató_2020-01_szalokyachtklub


Abádi Kikötő és Szállodahajó

Facebook itt!
Web: http://www.abadikikoto.hu/

abádi kikötő és szállodahajó abádszalók

 

Tiszafüred

Szabics Kikötő és Szabadidőpart

Az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője…
A természeti szépségekben gazdag környezetben épült kikötő, nemcsak a folyón, hanem egy védettebb medencés kikötőben is kínálja biztonságos szolgáltatásait. A kikötő a horgász és vizisport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vizijárművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is. Innen megtekinthető az Örvényi Pákász és a Tiszavirág Ártéri tanösvény is. Szezonálisvezetett vízi és szárazföldi túráinkért keresse fel elérhetőségink valamelyikét!

Facebook: https://www.facebook.com/szabicskikoto/
Web: http://www.szabicskikoto.hu/

Szabics kikötő
Albatrosz Kikötő és Kemping

Az Albatrosz kikötő a Holt-Tiszaparton, közvetlenül a Morotva területén található a tiszafüredi szabadstrand és Tiszaörvény között a gát mentén. A kikötőből 10 perces hajóútra található az élő-Tisza. A gyönyörű környék vadvízi élővilága nagyon gazdag. Kis csatornákban, nádasszigetek között evezhet, aki kikötőnkben kajakot, kenut, vagy éppen horgászcsónakot bérel. A kikötőnkben hangulatos apartmanházakkal, büfével, étteremmel és kis bárral várjuk a Tisza-parti érzésre vágyókat. A kisházak bérlése mellett lehetőség van a kempingezésre lakókocsi és akár sátor formájában is.

Facebook: https://www.facebook.com/albatroszkikoto/
Web: www.albatroszkikoto.hu

Stég Szabadidőközpont

Itt megtalálható minden egy helyen! Vízisport eszközök, SUP, Segway, design szállás és maga a STÉG étterem, különleges halételeivel és csónakkikötési lehetőséggel!

Facebook: https://www.facebook.com/stegszabadidokozpont/
Web: www.stegfood.hu

stég szabadidőközpont

 

Újlőrincfalva

Neptun kikötő és kemping

A Neptun Kikötő és Kemping Újlőrincfalva Magyaradinál található a Tisza-tó jobb oldali gátja mellett Sarud és Poroszló között, a Laskó patak befolyása mellett.
GPS koordináták: N 47.595430; E 20.626810
/0+400 – 0+600 tkm szakasz./
A 100 férőhelyes hajókikötő és kemping a Tisza-tó teljes mértékben EU-s szabványnak megfelelően épült létesítménye. A horgászni, pihenni, sportolni vágyók csónakot bérelhetnek, vagy saját csónak, hajó, vitorlás vízijárművüket tárolhatják a Neptun hajókikötőben, kerékpárt bérelhetnek, és a kikötőből indulhatnak útra vízen és szárazföldön, ha igénylik, képzett túravezető tanácsadásával és kíséretével.

Facebook itt!
Web: http://www.neptunkikoto.hu/

Neptun kikötő Újlőrincfalva

 

Tiszaderzs

Tiszaderzsi kikötő

Facebook: https://www.facebook.com/derzsikikoto/

DSC_2343

%d bloggers like this: