fbpx
Tisza-tó élmények

Tisza-tavi programok október utolsó hétvégéjén

Október végén is különféle programokkal vár a Tisza-tó: Tiszafüreden, Poroszlón, Sarudon is rendezvényekkel várnak, mutatjuk a részleteket!

Október 28. szombat: Füstifeszt Tiszafüreden

Október 28. szombat: Faragott töklámpások versenye Poroszlón

Október 28-án, szombaton este a helyiek által faragott tökökkel Poroszló főutcáját fogják kidíszíteni. A látványos esten az alábbi helyeken lehet megtekinteni az ötletlesebbnél ötletesebb kreálmányokat:

 

Október 27. péntek: Tisza-tó Fishing Tóleengedő Baráti Pergető Találkozó

A tóleengedés kicsit később indul ugyan, de pár éve úgy határoztuk, hogy kicsit előbbre hozzuk a rendezvényt, bízva abban, hogy jobb idő fogad bennünket – írják a szervezők.

A pergető találkozó  nem verseny, hanem egy jó hangulatú horgász hétvége, ahol a cél, hogy kipihenjék az év fáradalmait, és gondtalanul, kulturált körülmények között feltöltődve horgásszanak, beszélgessenek, bulizzanak és jókat egyenek a résztvevők.

További részletek az eseménynél, ide kattintva!

 

+1 Tipp: Kedvezményes belépés a tiszaderzsi Kenguru Parkba

November 5-ig tart nyitva a tiszaderzsi Kenguru Park, akikhez egészen a szezonzárásig 20%-os kedvezménnyel lehet belépni. Ehhez nem kell mást tenned, mint felmutatni az alábbi kupont és hozzá tenned, hogy az I Love Tisza-tó oldalon láttad!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d