fbpx
Promó

ICJ Marine – hajók a Tisza-tóra hangolva (x)

Milyen hajót válasszunk a Tisza-tóra? Legyen alkalmas ökotúrázsára és vízisportolásra? Mutatjuk az ICJ Marine Tisza-tavi hajó ajánlatát! (hirdetés)

Vízisportolásra és ökotúrázásra alkalmas hajók

A Tisza-tó változatos vízfelület, ahol egyszerre van lehetőség vízisportolásra és csendes ökotúrázására. Sokan mindkettőnek szerelmesei, ezért megszokott, hogy két hajót is fenntartanak a különböző célokra. Az ICJ Marine is felkészült mindkettőre, így modelljeik közül minden szakágra tudnak valamit ajánlani:

  • A BMA designosan egyszerű, de nagyszerű olasz hajói tökéletesek a túrázásra és horgászásra, amik a tó területén kimondottan kedvelt tevékenységek.
  • A Regal hajói szintén erre a két ágra szakosodtak, kiegészítve a hobbi sportolással, amely szintén űzhető a márka által nyújtott funkciókkal.
  • A legizgalmasabb terület, a wakeboard, wakesurf, vizisí kedvelői számára a legmagasabb minőségű amerikai húzóhajókat ajánljuk, a Tigé és ATX márkák ebben a kategóriában mindenkit elkápráztatnak.

Ezt a hajót ajánlják a Tisza-tóra

A BMA márka a szívügyük. Idén hozták el a forgalmazás lehetőségét és azóta is folyamatosan tesztelik a hajóikat. Valóban benne van az olasz életérzés, a maga egyszerűségében rejlik a nagysága. Jól kezelhető hajók, magas minőségben, jó árértékarány, akár hobbi sportokra, akár folyamatos használatra, bentlakásra is alkalmasak. Egy igazán kényelmes megoldás a Tisza-tóra!

Repülj a víz felett, mint egy bakcsó: ez a Waydoo – eFoil Flyer

Ha valaki a víz felett szeretne repülni, tudnak hozzá Waydoo deszkát, azaz eFoilt biztostani, ezt az újdonságot is lehet űzni a Tisza tónál. Gyors, csendes és a hullámok, vagy a szélviszonyok sincsenek rá hatással, akár 35km/h-val is szabadon cirkálhat és trükközhet vele az ember.

A FLYER ONE kapacitása 24 fokozatú, így könnyedén irányítható. Minden külön alkatrészt és kiegészítőt megtalálsz hozzá nálunk, az ICJ Marine-nál.

Őszi hajó akciók

Az őszi szezon az előrendelések ideje, előrendelés esetén 8% kedvezményt nyújtanak a hajók vételárából. Az új hajók általában a februári Boat Shown láthatók először, viszont az ICJ Marine-nál szeretnek előre tervezni és ügyfeleiket korábban tájékoztatni a következő viziszezonról, változásokról és lehetőségekről, így hamarosan elkezdjik kommunikálni a 2024-es év újdonságait.

A legjobb hírük, hogy minden gyártó újra elérte az akár 8-12 hét alatti gyártás szállítási időtartamot, szóval állunk elébe a kívánságnak, nincs többé sok éves várakozás, ha valaki megvásárolná az álomhajóját!

Ezen kívül folyamatosan elérhetőek változó kínálatú használt hajóik a használhatauto.hu ICJ Marine profil alatt, ahol 40-50 hajó közül lehet választani.

Hajó az ICJ Marine-től

Hétfőtől vasárnapig, 0-24 órában állnak a vásárlók rendelkezésére. Szállítanak és raktároznak, így egész éves szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek. A Regal márka kiemelkedő a többi közül, hisz ott élethosszig tartó garancia érvényes a hajókra, ezt kevesen mondhatják el magukról az iparágban.

Egy telephelyük van Szigetszentmiklóson, ahonnan bárhova eljutnak és elérhetőek az ország egész területén, sőt határon túl is, ha valakinek szüksége van szállításra, vagy akár javításra a horvát tengerparton.

 

Az ICJ Marine

Tizenöt éve már fő profilunk a hajóforgalmazás, új és használt hajók értékesítése, szervízelés, karbantartás, felújítás, papírozás. Amerikai és európai disztribúciós partnereink is vannak, így a Tigé, az Atx, a Regal, Lex és BMA gyártók hajói rajtunk keresztül érkeznek be az országba. Minden fronton próbálunk megoldást találni, magas szinten alkalmazkodunk az ügyféligényhez. Nálunk az ügyfél az első, akihez alakítjuk a lehető legjobb megoldásokat. Legújabb szolgáltatásunk a nemzetközi kishajóvezetői, tengeri és belvizi ICC + B kategórás vizsgák ügyintézése. “Minden, ami hajó” szlogenünk nem véletlenül kísér minket a kezdetek óta.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d