fbpx
Promó

Miért érdemes fénycsöves lámpatestet használni? (x)

A fénycsöves lámpatest napjaink olyan világítástechnikai eszközeinek egyike, amely korszerű megoldást jelenthet ipari területek megvilágítására. Optimális fényviszonyokat teremt, gondoskodik arról, hogy a munkaterületek jól be legyenek világítva. (Hirdetés)

A fénycsöves lámpatestek modern LED világítási eszközök

A világítástechnikai eszközök sokfélesége a LEDLámpaház.hu termékkínálatában is megmutatkozik, ahol természetesen a fénycsöves lámpatestek is megtalálhatóak. Az, hogy ezen fényforrások egyre jobban elterjedtek, nem véletlen. Sokoldalú felhasználásuk mellett hatékony a működésük, és a használatuknak az előnyei is verhetetlenek.

A LED használata ugyanis mindenhol, ahol csak lehet ma már elvárás. Az energiatakarékosság kulcskérdés a mindennapokban, ez pedig a legkönnyeben a LED innovatív technológiájával valósítható meg. 

 

A LED technológia térhódítása megállíthatatlan – de nem is szeretné megállítani senki

Legyen szó akár az otthonainkról, akár a munkahelyekről, a LED-es termékek – így a fénycsöves lámpatestek sem – okoztak még csalódást a felhasználóknak. A klasszikus “energiazabáló” hagyományos izzókkal szemben olyan lekörözhetetlen előnyeik vannak, ami miatt neked is érdemes ezekre a termékekre váltani. Még akkor is, ha elsőre költségesebbnek tűnik a csere. 

A LED fényforrások, lámpák, izzók, szalagok széles választéka áll a rendelkezésedre a kivitelezéshez, ennélfogva az otthonod minden részében a legoptimálisabb eszközöket használhatod majd. 

Milyen előnyei vannak az ipari fénycsöves lámpatesteknek?

A LED-es megoldások nemcsak az otthonodban, hanem akár a munkahelyeden, akár ipari környezetben is sikerrel alkalmazhatóak. Ilyen megoldást jelentenek a fénycsöves lámpatestek is, amelyek tartós, sokoldalú és hatékony eszközöknek számítanak. A LED-es fénycsövek ugyanis számtalan színtéren bizonyíthatnak a megfelelő armatúrákkal felszerelten.

A fénycsöves lámpatesteknek számos előnye van:

 • Mivel pára- és pormentes IP67 védettséggel rendelkeznek, így kültérre és beltérre egyaránt felszerelhetőek.
 • Az egészen nagy terek, például az ipari csarnokok is könnyen megvilágíthatóak velük, előnyükre szól, hogy egymásba kapcsolhatóak.
 • Bármely környezetbe könnyen beilleszkednek, mert nagyon egyszerű és letisztult a kialakításuk.
 • Köszönhetően a magas teljesítményüknek, könnyen és hatékonyan bevilágítják a teret.
 • Rendkívül energiatakarékosak, a hagyományos megoldásokhoz viszonyítva akár 80% energiát is képesek megtakarítani.
 • Sem hőveszteségük, sem jelentős hőtermelésük sincs, ezért olyan helyen is alkalmazhatod őket, ahol a meleg potenciális veszélyt jelentene.
 • Költséghatékonyságuk mellett szól a hosszú élettartamuk. 
 • Időtálló, biztosan megtérülő befektetésnek minősülnek.
 • 30-100 ezer üzemórát bírnak, ellenállóak a rázkódással és le- és felkapcsolgatással szemben.
 • Nem igényelnek különösebb karbantartást.
 • Fényük vibrálásmentes, kíméli a látást.

Használj te is fénycsöves lámpatesteket, és élvezd ki azt a sok előnyt, amit biztosítanak!

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: