fbpx
Tisza-tó élmények

Megnyitott a Kukoricalabirintus, hétvégén fesztivállal is várnak a kukoricásban

A kukoricalabirintus idén egy 5 hektáros területen látogatható és közel 4 km barangolásra ad lehetőséget, sőt még piknikkel is várnak!

2021-ben nyílt meg az Abádszalók és Kunhegyes közötti területen a Kukoricalabirintus, ami mintegy 5 ha területen kínál szórakozási lehetőséget a betérőknek. Az ötlet nem mástól, mint a TulipGarden Tisza-tó tulipánoskertet üzemeltető Tóth Diánától származik, aki mindezeken felül még egy Tengeri Piknik elnevezésű hétvégi programra is várja a látogatókat.

A kukoricalabirintus ötlete

“Egyszerűen imádjuk a munkánkat: a mezőgazdaság az életünk, viszont nagyon szeretünk a vendéglátással is foglalkozni. 2023-ban megálmodtunk egy olyan 2 napos programot, ahol zenés, varázslatos, vicces, kalandozásokkal teli, színvonalas családi rendezvényt kínálhatunk a Tisza-tóra látogatóknak. Ez nem egyszerűen egy piknik vagy egy fesztivál. Itt közvetlenül találkozhatunk a természettel, megfoghatjuk, láthatjuk, tanulhatunk a kukoricáról, a mezőgazdaságról, közben pedig nagyon jól érezhetjük magunkat a fűben leheveredve” – fogalmazott Tóth Diána, a szervező.

A Tengeri Piknik, ahol swingelhetsz a kukoricás mellett

Ezen a pénteki-szombati napon lesz itt minden: kukoricalabirintus, móka, kacagás, könnyedség, jó hangulat, kikapcsolódás egy olyan helyen, ahol a hozzánk látogatók hallgathatnak egy jó koncertet, a pörgős ritmusokra rophatnak is egyet, vagy akár tanulhatnak néhány bűvész­trükköt, közben pedig a gyerekek nyugodtan szaladgálhatnak a mezőn, a labirintusban pedig együtt barangolhat a család apraja nagyja. A hangulatot a színvonalas zenei programok adják, mindemellett pedig nagy hangsúlyt kap a minőségi gasztronómia, ami a helyi termelők jelenlétével valósul meg.
Programok
🔜Pénteken, augusztus 4-én
Egy fiatal csapat kezdi meg az estét @swingingquartet mutatja a swing alapokat
Itt lesz velünk a Panna Bál Együttes fergeteges hangulatot teremtve a gyerkőcöknek
Szép Bence Comedy & Magic aki a két éjszaka is pörgeti a hangulatot
Sárik Péter Trio & Falusi Mariann Jazzkívánságműsora kellemes hangulatot varázsol
Az estét pedig zárja egy igazi talpalávaló swing ritmusokkal a Dalcapone zenekar
🔜Szombaton, augusztus 5-én
It’s a magic, Kiss V. Balázs kápráztat el bennünket
Kozma Orsi és zenekara koncertje swing swing swing
Swing à la Django ritmusaira biztosan nem maradunk ülve
Ha már igazi sötétség lesz a Taurin Circus Group Tűzshow produkciója igen különleges élményeket ígér
Az estét pedig a Don Lázi Swingtet zárja.
Kukoricalabirintus Tisza-tó Társrendezvényeként, a barangolás mind a 2 este alatt bármikor lehetséges, a kincskeresésre mindig hagynak időt.

Az aktuális információkat a Tengeri Piknik Facebook és a Kukoricalabirintus Tisza-tó Facebook oldalán lehet elérni, vagy a piknik eseményénél:

https://www.facebook.com/events/793681925603168 

Jegyek elővételben  kaphatók  a Tengeri Piknik  rendezvényre: tixa.hu/tengeriest-2023

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: