fbpx
Promó

Okosotthon rendszer az energiatakarékosság és a kényelem jegyében (x)

Az okos rezsicsökkentő módszerek nagyon sokfélék lehetnek, s ennek megfelelően a hatékonyságuk is igencsak különböző. Ha valóban eredményes megoldást szeretnénk, feltétlenül meg kell ismerkedni az épületautomatizálásban rejlő lehetőségekkel. (Hirdetés)

Válasszunk ki egy megbízható szisztémát!

Mielőtt bárminek is nekikezdenénk, választanunk kell az elérhető okosotthon rendszerek közül. Amennyiben a megbízhatóság az egyik elsődleges szempontunk, a Nective Smarthome ideális választásnak bizonyul majd. A cég vállalja az épület teljes körű villamos tervezését és kivitelezését, attól függetlenül, hogy milyen típusú ingatlanról van szó. Akár régi, felújításra váró, akár új építésű az épület, tökéletes döntésnek bizonyul emellett a szolgáltatás mellett elköteleződni. Nemcsak otthonokban, hanem bármilyen ingatlan esetén is ideális választás ez a rendszer.

Az alapszerelés mellett a szerelvényezés, valamint az üzembe helyezés is a csomag része lehet, s egyúttal a villamos szerelés is megvalósulhat, miközben egy energiahatékony, környezettudatos, valamint magas színvonalat és komfortot nyújtó okosotthonra is szert tehetünk, ami megkönnyíti a mindennapjainkat is.

Miért éppen a Nective Smarthome?

A vezetékes rendszerek egyik előnye, hogy sokkal megbízhatóbbak a vezeték nélküli megoldásoknál. A biztonságot azonban emellett más szempontból is erősítik a Nective-nél. Ilyen az, hogy a szisztéma különböző modulokból épül fel, amelyek egyesével egy-egy különálló funkciót irányítanak. Például csak a fűtést vagy csak a világítást. Ez azért nyer nagy jelentőséget, mert más típusú megoldásokkal szemben, ha az egyik modul valamilyen okból meghibásodik, az nem fogja egyúttal a teljes rendszer leállását eredményezni.

Az épület biztonsága szempontjából a riasztások lesznek nagyon fontosak, ugyanis általuk azonnal információt kapunk a meghibásodásokról, így pedig azonnal reagálni is tudunk rájuk. Ezzel rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, például egy csőtörés esetén, valamint jóval kevesebb kárral kell szembenéznünk.

 

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül

A Nective Smarthome moduljai előreprogramozottak, így a telepítésük, üzembe helyezésük igazán gyorsan és egyszerűen megvalósítható. A rendszer vezérlése sem igényli programozó megbízását, így ezzel a költséggel nem szükséges kalkulálnunk. Ez azért is előnyös, mert így akkor is tudjuk mi magunk az igényeinkre szabni az épületautomatizálási rendszert, ha időközben, például a tapasztalataink alapján úgy érezzük, hogy módosításokra van szükség.

Mi mindent kapunk tehát, ha a Nective Smarthome-ot választjuk? Egy megbízható és gyorsan telepíthető okosotthon rendszert, amelyet mi magunk vezérelhetünk, s teljes mértékben a saját igényeinkre szabhatunk. A végeredmény a magas szintű kényelem, az energiával történő takarékoskodás és egy pénztárcabarátabb és környezettudatosabb otthon.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: