fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Háromnapos fesztivállal vár hétvégén Kisköre, ez a Ring-a-tó Feszt!

A kiskörei Tisza-tó Apartmanpark Hotel ad otthont a Ring-a-tó Fesztnek, ami június 30-tól július 2-ig mintegy 20 sztárfellépővel, a Magyarok Világszépe Verseny döntőjével, sőt itt debütál Ljasuk DImitry, Szendőfi Balázs és Fehér Zoltán Ember alkotta paradicsom című filmje is.

Június 30-tól július 2-ig megtelik zenével a kiskörei Ring-a-tó strand partja, ahol három napon át lehet fesztiválozni. Június 30-án és július 1-jén a Magyarok Világszépe Szépségverseny döntőjével egybekötött lesz a fesztivál zenei programja, amely során 26 zenei előadó áll a színpadra.

A fesztivál első, pénteki napján lehet majd a Magyarok Világszépe indulóinak szurkolni, amit élőben fog közvetíteni a televízió is:

A második napon a Zeneexpressz Sztárparádé felvétele lesz:

A fesztivál harmadik napján, július 2-án családi nappal várják a látogatókat. Este, 21:00-tól mutatják be Ljasuk Dimitry, Szendőfi Balázs és Fehér Zoltán által készített Tisza-tó:Ember alkotta paradicsom című filmet is.

 

A jegyárakat és az egyéb tudnivalókat a Tisza-tó Apartmanpark Hotel Facebook bejegyzésében lehet megtalálni:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: