fbpx
Promó

Biztosra szeretnél menni a termesztés során? (x)

Akármilyen növényt is kezd termeszteni az ember, az biztos, hogy sikerre szeretné vinni. Legyen szó akár egy konyhai kiskertről, akár virágokról vagy éppen gyümölcsfákról. Természetesen van olyan, amivel igazán könnyű dolgod lehet, mert szó szerint a jég hátán is megél, ugyanakkor akad pár olyan növény, ami rendkívül érzékeny. Éppen ezért, még ha a legnagyobb műgonddal is jársz el, akkor is könnyen kudarcba fulladhat ez a vállalkozás. Mai cikkünkben a marihuána termesztését vesszük egy picit górcső alá, illetve megnézzük, hogy mivel tudod bebiztosítani magad. (Hirdetés)

No, nem azért, hogy elfedd az esetleges illegális tevékenységet, hiszen fontos, hogy mindig az adott ország törvényeit betartva cselekedj. Sokkal inkább azért, hogy ha már termesztheted ezt az értékes növényt, akkor minél sikeresebb legyen a projekted!

Hogy kerülheted ki az érzékenységet?

Mint arról bizonyára már olvastál, amikor a kender termesztéséről tájékozódtál, igazán érzékeny növényről beszélünk, amelynek nagyon nem mindegy sem a talaj minősége, sem a levegő páratartalma, sem a víz és a levegő minősége sem. Éppen ezt lehet kiküszöbölni a Growisland automata magjaival, amelyek jóval szívósabbak és ellenállóbbak, mint bármelyik másik mag.

Hogy hogyan lehetséges ez? A válasz abban keresendő, hogy ezek a magok olyan kopár és hideg tájakról érkeztek, mint Szibéria déli vagy Kazahsztán északi része. Nos, ott mindennek lehet mondani az időjárást, csak barátságosnak nem, így ami kender ott megterem, az bizony nálad sem fogja feldobni a bakancsát!

Milyen előnyökkel jár, ha autókat választasz?

Itt nem a járművekre gondolunk persze, hanem az automata magokra, amiket becenevükön autóként hívnak. Mutatjuk, hogy miért is olyan hasznos, ha erről a magról kezdesz termeszteni:

  • Sokkal kevésbé érzékenyek, hiszen a szibériai körülmények ellenére is ugyanúgy megnőnek és virágba borulnak.
  • Sokkal hamarabb érik el a virágzási ciklust, azaz gyorsabb tempóban, kevesebb idő alatt nőnek meg.
  • A rövidebb növekedési ciklus miatt jóval kisebb esélye van a kártevőknek és a betegségeknek arra, hogy megtámadják a kendert. Éppen ezért az automata magok esetén nem is igazán kell számítani arra, hogy tápoldatozni vagy gyógyítani kellene a növényt.
  • Jóval kisebb helyen termeszthető, így ha kevés helyed van, akkor mindenképpen érdemes ezt a típust választani.

Persze, ha érzel magadban affinitást, akkor “sima” magokkal is próbálkozhatsz, de jó, ha tudod, hogy szinte laboratóriumi körülményeket kell teremtened ahhoz, hogy sikeresen neveld fel a kenderedet.

 

Válassz igazi túlélőt!

Miért csinálnál magadnak még több munkát, amikor szemmel láthatóan kevés energiabefektetéssel is tudsz eredményt elérni? A Growisland webshopjában számtalan automata mag kapható, így kedvedre tudsz válogatni íz vagy akár kedvenc márka alapján is!

Ha megjött a kedved, ellenőrizd a törvény adta lehetőségeidet, és vágj bele a kender termesztésébe mihamarabb!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: