fbpx
Promó

A gyorsviasz segít megóvni a karosszéria állapotát (x)

Az autóápolás egy olyan terület, amihez ma már számtalan kiegészítő érhető el. Ennek ellenére sajnos még a mai napig nagyon sokan nem fordítanak kellő figyelmet az autó karbantartására. A legfontosabb a rendszeresség, hogy a jármű tökéletes állapotban legyen minden évszakban. Ebben jelent nagy segítséget a gyorsviasz is. (Hirdetés)

Egyáltalán mire jó a gyorsviasz?

Ez tulajdonképpen egy olyan termék, ami egyrészt könnyen beszerezhető a FilterABC gyorsviasz kínálatából, másrészt hosszú távon is képes megfelelő állapotban tartani az autó külsejét. A prémium minőségű gyorsviaszok ma már nanotechnológia alapján készülnek, így festékanyagot és viaszt is tartalmaznak. Egyszerre tisztítják, polírozzák és konzerválják a normál és metál lakk felületeket.

A gyorsviasz minden kisebb karcolást és sérülést befed, valamint véd a korrózió ellen. A segítségével a lakkréteg teljes mértékben visszanyeri a ragyogó színét és fényét. Az időjárási viszonyoknak és extrém hatásoknak is ellenáll a nanorészecskéknek köszönhetően, ezáltal hosszan tartó védelmet nyújt az autó egész felületének.

Ezeket a spray-ket arra is lehet használni, hogy az egész karosszériát megtisztítsuk a szennyeződésektől, mint amilyen a sár, kátrány és egyéb anyagok. A kezelés után egy száraz, fényes filmréteget hoznak létre, ami további védelmet nyújt a por és a rovarok ellen.

A gyorsviasz egy igazán univerzális eszköz, mivel számtalan felületen lehet alkalmazni, és nemcsak autókhoz, de motorkerékpárokhoz és más gépekhez is ajánlott rendszeresen használni.

Figyeljünk oda a biztonságra!

A gyorsviasz alkalmazása során fontos, hogy minden gyári útmutatást betartsunk. Ha a lépéseket megfelelő sorrendben és alaposan végezzük el, akkor garantált a tökéletes eredmény és a várt hatás. Ellenkező esetben foltok fognak maradni a felületen, vagy teljesen hatástalan lesz az egész kezelés, sőt, még akár az is előfordulhat (pláne, ha nem a megfelelő terméket használjuk az adott felületen), hogy kárt teszünk az autó külsejében.

Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor keressünk egy tapasztalt ismerőst, aki már végzett ilyen feladatot, vagy forduljunk szakemberhez, aki mindenben tud segíteni. Arra is figyeljünk oda, hogy minden biztonsági lépést betartsunk, mivel vegyszerrel dolgozunk, ami káros hatással lehet egészségünkre, ha figyelmetlenek vagyunk!

 

Nem mindegy melyik terméket választjuk

Ahogy azt már az előzőekben is írtuk, alaposan olvassuk el minden egyes termék leírását, hogy pontosan hogyan és milyen felületen lehet használni. Továbbá ne próbáljuk meg minél olcsóbban megúszni a műveletet. Ha már ápoljuk az autót, akkor csináljuk rendesen.

Cserébe az autónk is garantáltan hálás lesz, ha minőségi kezelés kap tőlünk. A megjelenése mindig tökéletes lesz, a karcok és egyéb meghibásodások miatt sem kell aggódni, sőt, a szerelőt is kevesebbet kell majd látogatni, ha rendszeresen ápoljuk a jármű egészét.

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: