fbpx
Promó

Így lehetsz naprakész a hírességekkel kapcsolatban (x)

Bár a hírességek a különböző közösségi média felületeken mindig posztolnak valami újdonságot az életükkel kapcsolatban, de manapság még mindig akadnak olyanok, akik nem rendelkeznek Facebook, Instagram vagy Twitter fiókkal, ami a legtöbbünk számára elsőre hihetetlennek hangzik, de igaz. (Hirdetés)

Ennek köszönhetően pedig ezek a személyek lemaradnak a szaftos sztárpletykákról, amelyek ugyan nem befolyásolják az életüket, de segítenek kicsit elterelni a figyelmüket a hétköznapi problémákról. Arról nem is beszélve, hogy egyfajta bűnös élvezetet okoz azt látni, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek.

Ha te is ezek közé az emberek közé tartozol, van számodra egy jó hírünk. Nem csupán a közösségi portálokon van lehetőséged hallani vagy olvasni arról, hogy hol ünnepelte Majka és családja a fiának a születésnapját, kinek a lánya kapta meg az első modell munkáját, vagy ki tetováltatta magára egy híres rapper arcképét, hanem a Filter.hu magyar fejlesztésű hírgyűjtő portálon keresztül is. 

Mit kell tudni pontosan erről a weboldalról?

Ennek az oldalnak a lényege, hogy egy saját fejlesztésű hírgyűjtő szoftver algoritmusai összegyűjtik az online elérhető összes megjelenést, amelyek szerkesztői támogatással, időrendi sorrendben kerülnek közzétételre. Ennek köszönhetően pedig sokkal egyszerűbb lesz majd a cikkek olvasása.

De az sem utolsó szempont, hogy a Filter.hu készítői abban hisznek, hogy az igazsághoz vezető út az ellentétes vélemények megismerésén át vezet. Így egy témát nem csupán egy oldalról, hanem pro és kontra szempontok szerint közelítenek meg, amivel nagymértékben segítik a kiegyensúlyozott tájékoztatást.

Ráadásul az időrendi sorrendben történő megjelenítése a cikkeknek abban is segít, hogy egy adott esemény fejlődéstörténete könnyebben nyomon követhető legyen, ami a Google és az egyéb oldalak esetében nem igazán mondható el.

 

Sőt, megnézheted rajta azt is, hogy mit olvasnak mások

A Filter.hu egyik újdonsága, hogy az egyes témáknál lehetőséget nyújt arra is, hogy az adott csúszka vagy szűrő használatával megnézd, melyek azok a cikkek, amelyeket az utóbbi időben a legtöbben olvastak.

 

Ügyelj arra, hogy ne ess át a ló túloldalára!

A hírességek iránti megszállottság már hozzátartozik a mindennapjainkhoz. A legtöbbünk általában a róluk megjelenő cikkek, illetve az általuk kitett posztok alapján választja meg, hogy milyen ruhákat hordjon, milyen sminket készítsen, hol vásároljon vagy hol étkezzen.

De arra viszont nem árt odafigyelni, hogy ez a rajongás egészséges keretek között maradjon. Sokaknál ugyanis annak ellenére, hogy kezdetben csak figyelemelterelés céljából olvastak a kedvenc filmsztárukról vagy sportolójukról, ez a lelkesedés átcsapott egy pszichológiailag egészségtelen függőségbe.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d