fbpx
Promó

A játék fontos még felnőttként is! (x)

Sok ember esik bele abba a hibába, hogy elfelejt játszani. Nincs annál rosszabb, mint az a felnőtt, aki mindent halálosan komolyan vesz, nem hajlandó kicsit lazábban viszonyulni bizonyos dolgokhoz, és földhözragadtan, fantázia nélkül éli az életét. (Hirdetés)

Minden sokkal izgalmasabb és érdekesebb, ha néha játszik az ember. Az, hogy akarunk-e, vagy egyáltalán szeretünk-e játszani, az csak rajtunk múlik. Mai cikkünkben egy nagyon fontos játékszert mutatunk be neked! Vigyázat, kizárólag felnőtteknek szól!

 

Kapd elő a társast, és játssz – ezúttal kettesben!

Számtalan olyan párkapcsolati szituáció van, ahol úgy érzed: “Bárcsak elmondhatnám a vágyaim a páromnak.”, vagy “Nekem nem ez volt az álmom, a vágyaim sokkal színesebbek voltak!”

És ezzel el is jutunk oda, hogy valójában kinek ajánlott a felnőtt társasokat játszani! Nem titok, minden párnak! Legyen szó akár friss, akár régi kapcsolatról, mindkét esetben megvan a létjogosultsága annak, hogy felnőtt társasjátékokat szerezzetek be.

Míg az ismerkedési szakaszban a kezdeti gátlásokat segít levetkőzni, valamint támogatást nyújt abban, hogy minél jobban megismerjétek egymás testét, addig a régi motorosok az amúgy már rutniszerűvé vált aktusokat tehetik változatosabbá. Ugye nem is hangzik ez olyan rosszul?

Mégis miért olyan hasznos a társasozás?

Elsőre talán csak legyintesz egyet, hogy “hát ez csak egy ostoba kis játék,” ám ha adsz neki egy esélyt, akkor már az első kör után meg fogod tapasztalni, hogy ez bizony nem szimplán egy játék. Ez egy valódi kaland, hiszen soha nem tudhatod, hogy mikor melyik mezőre lépsz, mikor mit kell csinálnod.

Ez a fajta kiszámíthatatlanság hatalmas izgalmakat tud gerjeszteni még ott is, ahol már eléggé halványan égett a vágyakozás lángja. Ez azért nem is olyan meglepő annak függvényében, hogy fél óra játékidő alatt több újdonságot csináltok, mint amit mondjuk az elmúlt két évben összesen.

Elég csábítóan hangzik, hogy ez akár különálló program is lehet, ha kialakítatok köréje egy klassz szeánszot! Kezdjetek a kedvenc éttermetekben, vagy akár próbáljatok minden alkalommal egy új helyet. Vonuljatok félre, a telefonokat tegyétek jó mélyre a táskába, és kezdjetek el egymásra figyelni.

Már étkezés közben is érezni fogjátok, hogy ez valami más, ám amikor otthon egy üveg bor mellett előkerül a kedvenc felnőtt társasotok is, akkor végleg tudjátok: révbe értetek, és most már csak néhány mező, pár erotikus feladat és megannyi pajzán pozitúra választ el egy kozmikus orgazmustól.

 

Hallgass a vágyaidra!

Aligha van annál szomorúbb, mint amikor emberek úgy élik le az életüket, hogy sosem mertek hangot adni a vágyaiknak, nemhogy még meg is éljék azt. Ne légy te is ilyen, bátran vállald fel, hogy mit szeretnél, hogy mi izgat. Merd játékosan megközelíteni ezt az igencsak lényeges dolgot, és hidd el, partnered személyében kitűnő játszótársra fogsz lelni!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d