fbpx
Tiszaderzs

Camino Vendégház Tiszaderzs: A hely, ahová jó megérkezni!

Egy utazás során nemcsak az út, hanem az úti cél elérése is fontos. A tiszaderzsi Camino Vendégházban jól tudják ezt és nemcsak pihenésre, hanem egy igazán különleges, Tisza-tó körbegyaloglásra is invitálják a látogatókat. Szponzorált tartalom.

Régen az emberek szinte csak gyalog jártak – írja Magyar Judit és Magyar Pál a Tisza-tó Camino Facebook csoportjukban. – A férjem nagymamája heti rendszerességgel megtette a Tisza-parti tanyájuktól a legközelebbi község piacáig a 16 kilométeres utat gyalog. Oda-vissza 32 kilométer, felpakolva batyukkal. Piacra vitte a tejből előállított házi túrót, tejfölt, az éppen érő gyümölcsöt, miegymást. Hajnalban indult, visszafelé szintén felpakolt a piacon vásárolt portékával. 93 évet élt, a betegséget nem ismerte és megtette a távot minden egyes nap. Nem tudta, milyen, ha valaki ideges. Mi ma a 200 méteres cél eléréséhez a slusszkulcs után nyúlunk és autózás közben hallgatjuk a híreket arról, hogy szép lassan megöljük a Földet. Közben elrágcsálunk egy zacskó csipszet unalmunkban a dugóban ülve és sírunk, hogy felszaladt megint pár kiló. És pontosan tudjuk definiálni mi az, ha valaki ideges…
Ha van egy szabad heted és egy, már jól bejáratott cipőd, vágyakozol a szabadba és szeretnéd megtudni hol van a teljesítőképességed határa, akkor sétáld velem körbe a Tisza-tavat!
– invitálja a vendégeket Judit.

A Camino Vendégházat azoknak hozták létre, akik szeretnének megnyugodni egy csendes, idilli faluban, szeretnének közel lenni a Tiszához és a természethez, vagy a tó 65 km-es gyalogtúrája után szeretnének megpihenni.

A nagy ház 2 hálószobás, galériás és klimatizált. A nappaliban televízió található, továbbá a jól felszerelt konyha, kádas fürdőszoba is helyet kapott. 4+2 fő befogadására alkalmas.
Ár: 85.000.- Ft/ház/éj+IFA.

A kisebbik ház 2+2 fő befogadására alkalmas szobájában két db emeletes ágyat, zuhanyzós fürdőszobát wc-vel lehet megtalálni. A klimatizált házban televízió, főzési lehetőség is van, de aki friss levegőre vágyik, az a hangulatos teraszon pihenhet.
Ár: 25.000.- Ft/ház/éj+IFA.

A két lakóegység együttfoglalása esetén az ár: 100.000.- Ft/éj.

Mindkét házhoz zárt parkoló, bográcsozó használat is tartozik. Azon Tisza-tavi kalandoroknak, akik minimum három éjszakára foglalják le szálláshelyüket, ingyenes kerékpár- és kenubérlést is biztosítunk!

A szállás közvetlen közelében túraútvonalak csalogatnak a természetbe, így kérésre túrákat is szervezünk. Sétatávolságban a Tisza kiváló horgászhelyekkel, a Kárász Kikötő vagy éppen a páratlan Cserőköz.

A házak minimum két éjszakára foglalhatók.

 

Várunk szeretettel!

Legyél a vendégünk!

📞:06-30/249-1268

✉:hevescar.kft@gmail.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d