fbpx
Tisza-tó élmények

50.000Ft-os díjazású fotópályázatot hirdet a Tisza-tavi Ökocentrum

Az első helyezett 50.000Ft-tal, a második 40.000Ft-tal, míg a harmadik 30.000Ft-tal lehet gazdagabb a Tisza-tavi Ökocentrum által meghirdetett fotópályázaton, de emellett még más ajándékot is lehet nyerni.

2023. június 3-4-én Természetfotós hétvégét rendez a Tisza-tavi Ökocentrum a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan. A pályázaton csak a június 3-án és 4-én készített fotókkal lehet részt venni és ezen kívül csak olyanokkal, amelyek a Tisza-tó környékén vagy a Tisza-tavi Ökocentrumban készültek.

A tavalyi fotópályázat nyertes felvétele (a kiemelt képünkön is), amit Sztricskó Tamás készített.

Két kategóriában lehet indulni: az egyik a tükörreflexes fényképezőgéppel készült kategória, míg a másik a mobiltelefonnal készült fotók kategóriája. A legjobb tükörreflexes képet 50.000Ft-tal a másodikat 40.000Ft-tal, míg a harmadikat 30.000Ft-tal jutalmazzák. A mobiltelefonnal készült képek közül a legjobb 4 fős családi Tisza-tavi Ökocentrum belépőt és ajándékcsomagot, a második 2 fős családi Tisza-tavi Ökocentrum belépőt és ajándékcsomagot, míg a harmadik ajándékcsomagot vihet haza.

A teljes versenykiírás a Tisza-tavi Ökocentrum oldalán található meg:

Természetfotós pályázat 2023

Június 3.-4 hétvégén újra a természetfotósoké a főszerep

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d