fbpx
kikötő

Minden vízpart gyöngyszeme – a STÉG

Stég, rámpa, víz feletti fahíd... legyen szó ezekről vagy másról, nem mindegy, hogy milyen burkoljuk. A WPC népszerű, de milyet válasszunk? Partneri együttműködésünket olvashatjátok!

Ahány vízpart annyi elképzelés, annyi ötlet merülhet fel. Az Alföldfa Kft. hosszú évtizedes szakmai tapasztalata alapján összegyűjtötte, mit ajánl a Tisza-tavi stégek vagy más, hasonló elemek borítására.

Milyen terméket javaslunk a stég borítására?

Manapság igen felkapott és népszerű termék a Terafest WPC burkolat. Az általunk forgalmazott Terafest márkájú termékek 60%-ban közép-európai fenyő, 40%-ban nagy szilárdságú, az egészségre ártalmatlan polietilén kombinációjából állnak. Nagy előnye a terméknek, hogy semmilyen gondozást nem igényel.

A felületek szálka- és csúszásmentesek. A burkolat ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben is és nem árt neki az UV sugárzás sem.

A termékhez 25 év gyári garanciát biztosítunk. Ez nem egy silány utánzat, hanem az eredeti WoodPlastic burkolat, amerikai licensz alapján!

A másik ajánlott alapanyag vizes környezetbe a vörösfenyő

Előnye, hogy sűrű a szálszerkezete, nagy a gyantatartalma és magas a csersavszintje, ezáltal az alapanyag hosszú élettartalommal rendelkezik. Megjelenése impozáns, könnyen illeszkedik a környezetbe.

Létezik bordázott felületű és sima változat is. Az anyag folyamatos ápolása, felületének rendszeres olajozása mellett több évtizedre is nyugodtan tervezhetünk vele.

A 2022-es esztendőben ~ 2.500 m2 faanyag felületkezelését készítettük el!

Tudtad?
A megrendelésedet akár közvetlen a készülő stéged mellé daruzva is kérheted!

Az Alföldfa Kft-ről:

Cégünk, az Alföldfa Kft. már 17 éve importál faipari termékeket Finnországból, a Baltikumból, Ausztriából, Németországból, Szlovákiából és olyan helyekről, ahol a fenyő őshonos.

Szakértői csapatunk az Ön igényeihez igazodva átfogó, komplex megoldásokat kínál az építkezés, felújítás során. A széles termékpalettán kívül hatalmas, folyamatosan bővülő árukészlettel rendelkezünk. A megvásárolt termékek mellé magas szintű szaktanácsadást biztosítunk.

Prémium termékeink közé tartozik a Terafest által gyártott WPC termékek és a thermowood, illetve vörösfenyő alapanyagú termékeink.

Jó idő, kellemes környezet, vízpart. Önt is vonzzák ezek a gondolatok?
Ezeket a legjobban kiélvezni egy stégen lehet. Készítsen Ön is egyet, az alapanyagot az Alföldfa biztosítja!
Legyen szó teljesen újról vagy egy felújítandóról, mi szakértői tanácsokkal és kiváló alapanyagokkal látjuk el.

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: