fbpx
Tisza-tó élmények Hortobágy

Húsvéti programok a Tisza-tónál

A húvésvét most is sok-sok programot tartogat a Tisza-tónál, legyen szó a gasztronómiáról vagy a gyerekek csokitojás-kereséséről.

A húsvéti programok a Tisza-tónál ismét remek lehetőséget nyújtanak arra, ha szeretnétek kimozdulni. A listánk nem véges: a cikkünket érdemes elmenteni és frissíteni, mert akár később frissíthetjük újdonságokkal.

Ha te is tudsz egy eseményről, amit nem ajánlottunk, akkor írj nekünk Messengeren, vagy az ilovetiszato@gmail.com címre!

Április 6. csütörtök, Sarud: Újranyitási ünnep a Sulyom Tájétteremben

A magas energiaárak miatt november végén bezárt sarudi Sulyom Tájétterem április 6-án nyit meg újra rengeteg újdonsággal. A zárva tartás alatt az ország egyik legjobb, Michelin-csillagos éttermébe járt tanulni a Sulyom Tájétterem séfje.

Ezért mi már arra készülünk, hogy mivel is várjunk majd Benneteket az étterem ÚJRANYITÁSÁNAK napján.
Berecz Ádám új étlappal és a nyitás alkalmából különleges napi ajánlattal készül. Bemutatjuk a még komfortosábbá váló teraszunkat.
S megnyitjuk a Sulyom különleges KERT helyiségét, az ÉlményKertet.” – írják az eseménynél.

Berecz Ádám séffel az I Love Tisza-tó is beszélgetett: az újranyitásról és a tervekről is kérdeztük.

Asztalfoglalás ajánlott, amit a www.sulyom.hu oldalon lehet megtenni.

További részletek az eseménynél:

Sulyom Tájétterem – ÚJRANYITÁSI ÜNNEP

Kedves Vendégeink! Mi a Sulyom Tájétterem megálmodói optimistéán tekintünk előre, hisz ennyi rossz nem érhet már bennünket… Ezért mi már arra készülünk, hogy mivel is várjunk majd Benneteket az…

Április 6. csütörtök, Tiszaderzs: Tojásfa díszítés

Tiszderzs főterén már hagyományosan minden Húsvétkor közösen díszítenek tojásfát a helyiek, amelyre minden Tisza-tónál lévő vendéget szeretettel várnak. A csütörtök délutáni faállítást gyerekprogramok is fogják kísérni.

Április 7. péntek, Abádszalóktól Kunhegyes felé: Húsvéti Tulipánszüret & Piknik a TulipGarden Tisza-tónál

Április 7-én nyitja meg kapuit a Tisza-tó tulipánkertje, a Tulip Garden Tisza-tó, ahol 150 ezer különböző színű virág várja majd a betérőket.

2023-ban még különlegesebb virágokat hoztunk nektek Hollandiából hiszen, több mint 155 000 tulipán, 5000 jácint és 2000 nárcisz fog virágozni nem is olyan sokára. A szüretek során a tulipánok 63 fajtáját szedhetitek le és készültünk két bemutató kerttel is, ahol plusz 32+52 fajtából gyönyörködhettek.” – írja Tóth Diána, a TulipGarden tulipánkert gazdája a Facebook oldalán, akivel korábban is I Love Tisza-tó magazin is beszélgetett. Az idei TulipGardenről és a tervekről is kérdeztük.

A további részleteket az eseménynél lehet megtalálni:

Húsvéti Tulipánszüret & Piknik a TulipGarden Tisza-tónál

Event in Abádszalók, Hungary by TulipGarden Tisza-tó on Friday, April 7 2023 with 873 people interested and 98 people going.

Április 7., Tiszaderzs: Újra nyit a Kenguru Park

A téli hideg és a különböző munkálatok miatt ideiglenesen bezárt tiszaderzsi Kenguru Park április 7-én újra megnyitja kapuit. A családi napon buborék party-val, énekes műsorral és lufihajtogatással is várják a látogatókat.

A Kenguru Parkban nemrégiben 10 új kis erszényes született, akiket az újranyitáskor is meg lehet majd tekinteni:

10 kenguru született a tiszaderzsi Kenguru Parkban

Április 7-10., Poroszló: Húsvétolás a Tisza-tavi Ökocentrumban

Nyuszik, barik, tojáskeresés - minden, ami egy húsvétoláshoz kell!

Április 7-10., Tiszafüred: Húsvéti sörfőzde látogatás a NOPARA gyógySERtárban!

Ha érdekel, hogyan készül a klasszikus kisüzemi sör, és ráadásul rossz idő is van, akkor itt a helyed!

Amit tartalmaz a program:
- min. 4 fajta sör kóstolása
- Sörfőzde bemutatás - ahol elmeséljük miként lesz az alkotóelemekből fogyasztható kész sör
- időtartama ~ 1...1,5 óra

Regisztrálni itt lehet:
https://noparamenu.webnode.hu/sorfozde-latogatas/

Április 8. szombat, Kisköre: A NAGY HÚSVÉTI tojáskeresés a Tisza-tó Apartmanpark Hotelben

Tojáskereséssel, tojás- és cserépfestéssel, gyerekelőadással, a kiskörei népdalkör előadásával is várják a gyerekeket a kiskörei Tisza-tó Apartmanpark Hotelbe.

"Bing nyuszi nemrégiben Kisköre közelében járt, mert kereste a következő előadásának helyszínét. Az út során nem vette észre, hogy a kosárkáját egy csipkebokor vessző kilyukasztotta és a benne lévő rengeteg csokitojás szétgurult nálunk, a Tisza-tó Apartmanpark Hotel udvarában..." - írják részleteket.

További részletek az eseménynél:

A NAGY HÚSVÉTI tojáskeresés a Tisza-tó Apartmanpark Hotelben | gyerekbuli | tojásfestés | INGYENES

A Tisza-tó Apartmanpark Hotel NAGY HÚSVÉTI TOJÁSKERESÉSE április 8-án! Bing nyuszi nemrégiben Kisköre közelében járt, mert kereste a következő előadásának helyszínét. Az út során nem vette észre,...

Április 9. vasárnap, Tiszafüred: Húsvéti Tojás Kergető A Tisza-Tónal

Szezonnyitó kerékpáros túra a Tisza-tó körül a tiszafüredi Albatrosz Kikötőből indulva, ahol 100, 65 és 30 km-en is nevezhetsz.

További részletek az eseménynél:

Húsvéti Tojás Kergető A Tisza-Tónal

Húsvéti Tojáskergető a Tisza-tónál ,, Szezon nyitó Kerékpáros túra! 2023. Április 09. (Húsvét vasárnap.) Rajtolni: Reggel 09:00 órától - lehet 11 óráig. [ A rajtban mindenkinek egy dísz...

Április 9 - április 10. Hortobágy: Húsvét a Hortobágyi Vadasparkban

Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn egész napos tojáskereséssel és napi kétszeri látványetetéssel vár a Hortobágyi Vadaspark minden kedves érdeklődőt.

Programok:
"Tojáskeresés egész nap: fedezze fel a vadasparkot, találja meg az elrejtett tojásokat, és ha a tojásokban elhelyezett kérdésekre helyesen válaszol, ajándékot adunk cserébe.
Napi két alkalommal látványetetés a 11:00 és 13:00 órai járatoknál: vadaspark lakói húsvéti csemegében részesülnek, amely során szakvezetők által ismerhetik meg a bemutatott állatfajokat." - írják a szervezők.

További részletek az eseménynél:

Húsvét a Hortobágyi Vadasparkban

Event in Hortobágy, Hungary by Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság on Sunday, April 9 2023

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: