Egyéb

Okoseszközök szépségápoláshoz? Már elérhetőek! (x)

A mindennapi szépségápoláshoz, higiéniai műveletekhez számtalan eszközt használunk. Azonban ezek is folyamatosan fejlődnek, és már itt is megjelentek a különböző okoseszközök, amelyekkel még gyorsabb, még alaposabb és még hatékonyabb lehet az egész művelet. Ideje felfrissíteni az otthoni arzenált valami modern újdonsággal! (Hirdetés)

Okos elektromos fogkefe

A rövid válasz: rengeteg. Természetesen ezt alaposan kifejtjük majd, ahogy tanácsot adunk a beszerzéssel kapcsolatban is. Például a Xiaomishop.hu szépségápolási termékei kiváló megoldást nyújtanak a mindennapi feladatokhoz. Kezdjük a sort egy olyan eszközzel, amit minden nap használunk: a fogkefe. A hagyományos fogkefék ideje már régen lejárt, az elektromos változatok hosszú évek óta sokkal jobb megoldást jelentenek, mind hatékonysági, mind egészségügyi szempontból. De mégis miben más egy okos elektromos fogkefe?

Sokkal hatékonyabb tisztítást eredményez, mindez hatékony teljesítménnyel párosítva. Már önmagában a kefefej is nagyobb sűrűséggel rendelkezik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy minden apró szennyeződést el tudjunk távolítani a fogainkról. Természetesen a tartósságra is oda kell figyelni, ezt biztosítja a korrózióálló fémmentesség a fej kialakításában. Különböző tisztítási módok közül választhatunk, valamint intelligens nyomásérzékelés is található benne. Garantáltan nem kell többet amiatt aggódnunk, hogy a fogmosás során megsértjük a fogainkat, vagy hogy nem férünk hozzá egy-egy kisebb felülethez.

Okos akkumulátoros hajvágó és vízionos okos hajszárító

Természetesen itt a sor még nem áll meg, a következő állomás az okos akkumulátoros hajvágók. Ezekben titán bevonatú kerámia pengefej található, ami garantáltan elbánik mindennel, ami szembekerül vele. Az akkumulátor-üzemidő kivételes, akár 180 percig is megállás nélkül lehet használni egy ilyen eszközt, mindehhez még hozzájön az is, hogy a működése nagyon halk. A kialakítása vízálló, ami elengedhetetlen a fürdőszobai használathoz. Gyorstöltés is elérhető hozzá az USB-C töltőporton keresztül.

Maradjunk még a fürdőszobában: vízionos okos hajszárító akár 1800 W-os teljesítménnyel? Nem lehetetlen! Ezek a készülékek könnyűek, kompakt kialakítással rendelkeznek egy fém testbe zárva. Három hőmérséklet-beállítás, sőt, még intelligensen váltakozó meleg/hideg levegő üzemmód is található bennük.

 

Miért érdemes váltani?

Nagyobb hatékonysággal működnek ezek az eszközök, és még időt is megtakaríthatunk velük. Például a fogkefék esetében azt sem szabad kifelejteni, hogy sokkal egészségesebb egy okos változat, mivel alaposabban végzi el a munkáját

Akár egy bevásárlással lecserélhetjük a teljes otthoni arzenált, de választhatjuk azt is, hogy először csak egy okoseszközt próbálunk ki. Válasszuk bármelyik útvonalat, egy biztos: garantáltan meg fogjuk találni az ideális terméket, mivel rengeteg modell érhető el a piacon.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading