fbpx
Egyéb

Babalátogatóba készülsz? Most adunk pár ajándékötletet!

Egy baba érkezése az egyik legnagyobb öröm, az újszülöttre pedig sokan kíváncsiak: családtagok, barátok, szomszédok várják, hogy meglátogathassák a csöppséget. Ilyenkor illik ajándékot is vinni, de ha tanácstalan vagy, mivel lephetnéd meg a babát és a mamát, akkor a cikkünkből meríthetsz most ötleteket. (Hirdetés)

Ajándék a babának

Üres kézzel nem illik beállítani semmilyen látogatóba, természetesen babalátogatóba is emlékezetes, szép ajándékot szeretnénk vinni. A Baby Lion bababolt játékai között sok hasznos ötletre bukkanhatunk, hiszen kisebb és nagyobb gyermekek számára is találhatunk itt kedves szuvenírt.

Nem biztos, hogy azonnal az elektromos kisautó mellett kell dönteni, hiszen éveket kell még várni arra, hogy azt a gyerkőc használhassa. Ám egy bársonyos szundikendő vagy egy bájos kis plüssfigura jó választás lehet. És ki tudja? Lehet, hogy annyira megkedveli ezt a kis tárgyat a baba, hogy még sok év múltán is csak ezzel tud elaludni.

A gyerekek mindent szeretnek, ami puha, megnyugtatják őket a lágy tapintású dolgok, ezért igazából bármilyen textilből készült kiegészítő hasznos lehet. A Baby Lion kínálatában babaágyhoz való dekorációkat, babatextileket is találunk, nagyon népszerű a fonott rácsvédő, vagy akár egy szép, figurás ágyneműszettet is választhatunk.

További ajándékötletek a kisbabák számára

Valójában nagyon sok olyan dolog van, amit vihetünk ajándékba egy újszülöttnek. A játékok közül a kiságyra szerelhető színes, zenélő forgójátékokat javasoljuk, ezeket a pici elalvás előtt is tudja nézegetni, hallgatni, a látvány le tudja kötni a figyelmét.

Praktikus lehet még bármilyen fürdőjáték, fürdőskönyv is, amelyet hamarosan nagy érdeklődéssel használ majd. De ha már a fürdetésnél tartunk, egy puha fürdőlepedő, kifogó vagy textilpelenka szett is lehet kedves ajándék. Kaphatók ma már fürdőszettek is, amelyek szintén nagyon ízléses darabok.

És a sort még folytathatnánk! Babaruha, tisztálkodószerek, pléd, csörgő, cumisüveg: mind-mind hasznosak a hétköznapok során. Az újdonsült szülőknek pedig sokszor nincs is idejük arra, hogy beszerezzék ezeket a baba mellett, ezért örülni fognak, ha ezt visszük babalátogatóba.

A ruhák esetében érdemes figyelni arra, hogy kicsivel nagyobb méretet válasszunk, a baba úgyis gyorsan belenő. Body, rugdalózó mindig fog kelleni, de egy overál is lehet nagyon hasznos, esetleg egy sapka-sál szett, de valószínűleg egy babahálózsáknak is örülni fog a család.

 

Az anyukára is gondoljunk!

Természetesen az édesanyának is illik ilyenkor valamit adni: egy csokor virágot, valamilyen kozmetikumot bátran vihetünk neki, de meglephetjük egészen különleges dolgokkal is. Ilyen például a lenyomatkészítő szett, amellyel lehet készíteni a kisbaba kezéről vagy lábáról lenyomatot, és emlékbe eltenni.

De a babanapló is ötletes megoldás, nagyon jó évek múlva elővenni és elolvasni a beleírt feljegyzéseket.

Ha pedig végképp nincs semmi ötletünk, minek örülhetnének a szülők, vigyünk ajándékkártyát babalátogatóba!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d