fbpx
Promó

Költöztetés Budapesten, kiszervezett bútorszereléssel (x)

Amikor egy költöztetés Budapest bármely kerületét érinti, akkor előfordulhat, hogy számos nehézséggel meg kell küzdeni. Ezek között lehetnek olyanok, melyek belváros specifikusak, de olyanok is, melyek bárhol előfordulhatnak. Viszont ha ezek összeadódnak, akkor már nem is olyan egyszerű a helyzet. Kivéve persze, ha megtaláljuk a megfelelő költöztető céget, akik az összes terhet le tudják venni a vállunkról. Nézzük is meg, hogy hogyan! (Hirdetés)

Egy költöztetés Budapest belvárosában se legyen rémálom!

A nyilvánvaló nehézségek ellenére is lehet egy költöztetés Budapest belvárosában gördülékeny, gyors, minden igényt kielégítő, gondatlan. Ehhez azonban meg kell találnunk a megfelelő költöztető partnert, aki fel van készülve minden eshetőségre, kellően rutinos és felkészült.

A Servitius és Partnerei költöztetés például pont ilyen! Nem is véletlen, hogy olykor hónapokkal előre be vannak már táblázva. De náluk nem fordulhat elő olyan, hogy egy rossz minőségű teherautóval érkeznek a helyszínre, mert folyamatosan szervizelik őket, saját szervizükben. Mindig van náluk elég pokróc a bútorok közé, és minden csomagolóanyagból is tartanak maguknál, hogy ha esetleg kellene, akkor ne ezen múljon a vagyontárgyak biztonsága. És az egyik legfontosabb, hogy a megfelelően képzett, rutinos munkatársak is rendelkezésre állnak, mivel fix állománnyal (és nem időnként behívottakkal) dolgoznak.

Profi szolgáltatás: a kiszervezett bútorszerelés

Az igazán profi cégek nemcsak magával a költöztetéssel foglalkoznak, hanem próbálnak minél nagyobb hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálni az ügyfeleiknek. Az egyik ilyen a kiszervezett bútorszerelés.

Ennek az a lényege, hogy amennyiben mi nem tudjuk megoldani, vagy nincs rá időnk, energiánk, akkor elvégzik helyettünk a költöztetés előtt a bútorok szétszerelését, majd az új címen az összeszerelésüket is.

Ez óriási segítség sokak számára! Gondoljunk csak bele, hogy ha mi mozgássérültként próbálunk költözni, és nincs segítségünk, akkor mekkora segítség ez! Vagy ha idősek vagyunk, és menni is nehezünkre esik, nemhogy görnyedve, térdelve össze- és szétszerelni a bútorokat. 

De ha valakinek annyira kevés szabadideje van, vagy egyszerűen az erre szánt időt inkább a családjával töltené, annak is kiváló megoldás ez a szolgáltatás. Ha szükségünk van rá, vagy segítséget jelent, akkor nyugodtan vegyük igénybe!

 

További kiváló szolgáltatások

Nem csak a bútorszerelés az egyetlen kiváló szolgáltatás, amit a Servitius és Partnerei költöztetéshez hasonló profik nyújtanak!

A csomagolás kiszervezése épp ilyen! Ekkor a megbízónak még a bútorok becsomagolásával sem kell bajlódnia. De ide sorolható még az is, ha a csillárok le- és felszerelését elvégzik helyettünk. Vagy amikor megbízzuk a költöztető céget, hogy a mosógépet, mosogatógépet kösse ki és be a költözés során.

Ezek mindegyike tekinthető kényelmi szolgáltatásnak. Azonban ha megnézzük a fent leírtakat, hogy mikor lehetnek ezek valódi segítségek, látható, mennyire jó, hogy ezek kérhetőek!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: