fbpx
Összes téma

A bőség zavara mindenhol (x)

Ugye neked is ismerős a helyzet, hogy bekattan valami, hogy kipróbálnád szívesen, és döntesz is, hogy gyorsan beszerzel egyet, aztán amikor belépsz a kiszemelt webáruházba, azzal szembesülsz, hogy tucatnyi, egymáshoz nagyon hasonló termék vár. Mit teszel ilyenkor? Gyorsan kiikszeled az ablakot? Lapozol kettőt vagy hármat, és ami onnan szimpatikus, azt választod függetlenül attól, hogy lenne még nyolc másik oldalnyi kínálat? (Hirdetés)

Mai cikkünkben speciálisan a péniszpumpák kínálatát járjuk körbe, így ha már egy ideje játszadozol a gondolattal, hogy végy magadnak egyet (egyet?), akkor olvasd el az írásunkat!

Válassz típus szerint!

Ha így teszel, akkor amint belépsz a SexShopCenter.hu pénisznövelő pumpáinak az oldalára, már otthonosan fogsz mozogni, és tapasztalt, vén rókaként tudni fogod, hogy mit is keresel.

No, de először jöjjön akkor a péniszpumpa gyorstalpaló kurzusa!

Először is érdemes letisztázni, hogy ez a szexuális segédeszköz a pénisz méretének növelésére alkalmas. Az aktus előtt kell használni ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el, rendszeres használata azonban akár tartós növekedést is okozhat. Nyilvánvalóan nem centiméterekben kell itt gondolkozni, de azért aki ismeri a szerszámodat, biztosan észreveszi majd a különbséget.

Ennek a hasznos kis kütyünek többféle változata van, így érdemes mindegyikkel megismerkedned, hogy megalapozott döntést tudj hozni azt illetően, hogy melyik lesz a neked való.

 

Milyen típusok közül választhatsz?

A működési elv szerint négyféle péniszpumpa közül választhatsz.

  • Az első a levegőt használja fel, és egy légszivattyú segítségével hoz létre vákuumot a pumpa belsejében, amely aztán hozzájárul ahhoz, hogy fokozza a péniszben lévő vérkeringést.
  • A második típus a hidraulikus változat, amely a vizet használja fel ahhoz, hogy vákuumot hozzon létre. Hátránya, hogy kicsivel lassabban éri el a hatást, így legalább húsz percet rá kell számolnod, mire meglesz az eredmény. 
  • A harmadik fajta a mechanikus vezérlésű, azaz amelyet te irányítasz manuálisan. Ennek előnye, hogy valóban a te kezedben van a döntés, mikor és milyen erősen szeretnéd a hatást, illetve egy leeresztőszelep segítségével azonnal könnyíthetsz is a szorításon.
  • A negyedik verzió az automata péniszpumpa, ahol semmilyen erőkifejtésre nem lesz szükséged, hiszen gombnyomással tudod szabályozni, hogy mikor szorítson, milyen erősen, valamint azt is, hogy mikor hagyja abba. 

A méretet aztán csak ügyesen!

Ha eldöntötted, melyik lesz számodra a szimpatikus működési mód, akkor már csak a méretet kell megfelelően meghatározni, és máris nyomhatsz a megrendelés gombra a SexShopCenter.hu webáruházban.

Akár egyedül, akár páros aktus előtt használod, nagyszerű élményben lesz részed, így semmiképpen se hagyd ki ezt a roppant csábító szexuális játékszert!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: