Tisza-tó élmények

Kutyás Tisza-tavi kirándulást tervezel? Irány a Mancsos Pancsoló kutyastrand!

A tiszafüredi Mancsos Pancsoló a Tisza-tavi kutyás kirándulások egyik kihagyhatatlan eleme, ahol az ebek elkerített helyen pancsolhatnak.

A tiszafüredi Mancsos Pancsoló a Tisza-tó egyik kedvelt kutyastrandja, ami 2018-as nyitása óta egyre népszerűbb és mindig történik rajta valamilyen fejlesztés.

A tiszafüredi kutyastrandot a Morotva Kerékpáros félsziget kikötők felöli oldalán találod meg. A strandot kerítés védi attól, hogy elszökjenek a kutyák, így biztonságosan játszahatnak bent.

47.625727,20.7342539

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

A strandon agility pálya található a kutyáknak, emellett árnyékot adó fák és bokrok, valamint padok, asztalok, a gazdiknak öltöző és természetesen kuka is megtalálható.

A strandot az önkormányzat rendszeresen karban tartja és a sulymot is takarítják, de ettől függetlenül érdemes erre minden gazdának figyelemmel lennie!

A strandon rendszeresen tartanak különböző kutyás összejövetelt, amiről mindig hírt adnak a Tiszafüredi kutyabarát strand Facebook oldalán.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading