fbpx
Tisza-tó élmények

Ráengedtük a mesterséges intelligenciát a Tisza-tóra – egész jól összefoglalta a programokat

Túravezetőnek ne fogadja senki a mesterséges intelligenciát, viszont össze tudta foglalni, mit lehet csinálni a Tisza-tónál, de R2D2-t is el tudtuk küldeni kirándulni.

Mostanában mindenki a ChatGPT-n pörög és egyre többen nyomják meg a pánik gombot a mesterséges intelligencia miatt, ami tanul, fejlődik és sok-sok szakmát kiválthat a jövőben. Éppen ezért feltettünk neki két kérdést a Tisza-tóról: azt, hogy milyen programok vannak itt és hogy miket lehet csinálni.

A mesterséges intelligenciát kérdeztük a Tisza-tóról… azért ne bízza… | TikTok

TikTok video from I Love Tisza-tó (@ilovetiszato): “A mesterséges intelligenciát kérdeztük a Tisza-tóról… azért ne bízzatok benne, ha túrázni indultok🫣, inkább kérdezzetek minket! #kirandulas #ilovetiszato #tiszato #termeszet #foryouba #chatgpt #openai #horotbágy #foryouba #nekedbe”. Funny Song – Cavendish Music.

Igazából egészen jól össze tudta foglalni, milyen programokkal vár a Tisza-tó, viszont szerinte nem a Hortobágyon, hanem a Kiskunságon található. A látnivalók összefoglalásában még van mit tanulnia, hiszen itt nincs olyan, hogy Békakert, Kártpáti-sziget és Tiszavirág-sziget sem. Egyedül a Tisza-tavi madárrezervátum helyét tudta jól pozícionálni.

Túravezetőnek senki ne fogadja fel a mesterséges intelligenciát, de ha sokat tanul, a jövőben akár még a túravezetést is kiválthatja.

A chat mellett a Dall-E-t is ismeri a tavat. A képszerkesztő felismerte a Tisza-tavat és egész jól el lehetett vele szórakozni.

Impresszionista stílusban tudta lefesteni.
Ezek a madarak igen viccesek lettek így…
R2D2-t elküldtük strandolni. Ugyan bikinis rajzot kértük, de az nem sikerült…
Megrajzolta a Hortobágyon, egy fa alatt pihenő lovakat.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: