fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Idén élesben is elstartol a Tisza-tó szuvenírboltja

Vidd haza a Tisza-tavat, de ne a természetet! Részben ez is a Tisza-tó szuvenírboltjának a jelmondata, ami 2023-ban élesben is elstartol!

. Hosszú hónapokon át tervezett az I Love Tisza-tó magazin szerkesztősége, mire megalkotta a Helló, Tisza-tó! A Tisza-tó szuvenírboltja márkával ellátott webshopot, ami online és offline szuvenírboltként is funkcionál.

Azért hoztuk létre a webshopot, mert korábban nem volt egységes ajándékboltja a Tisza-tónak, ahol a környék termelőinek, kézműveseinek és alkotóinak a portékáit lehetett volna megtalálni, emellett a saját márkás termékeinket is létrehoztuk – fogalmazott Kovács Janka, az I Love Tisza-tó magazin főszerkesztője.

A szuvenírbolt 2022 nyarán indult el, abban az évben még kísérleti jelleggel: kíváncsiak voltunk a fogadtatásra, az anyagok minőségére, teszteltük a mintákat és azt, hogy mi az, ami keresettebb és mi az, ami kevésbé. Természetesen a tavaly kiadott Tisza-tó: Ember alkotta paradicsom útikönyv, valamint magazinunk korábbi lapszámai is elérhetőek a Tisza-tó szuvenírjeit kínáló boltjában.

A saját márkás termékeink szinte egytől-egyig a Tisza-tónál készülnek, ezen belül is Abádszalókon, Telekes Attila műhelyében, aki több éves szakértelmének köszönhetően rengeteget segít nekünk az alapanyagok kiválasztásában és a minták elkészítésében is – fogalmazott a főszerkesztő.

A szuvenírek tekintetében próbáltunk úgy gondolkodni, hogy mik lehetnek azok, amelyek egy Tisza-tavi kirándulás elengedhetetlen kellékei lehetnek, így készítettünk pólókat, hátizsákokat, vászontáskákat, valamint csíkos pólókat a hajósoknak, a reggeli kávéhoz pedig kerámia bögrét. A minták tekintetében a jégmadár, a horgászat, a kerékpározás és a csónakázás került a fókuszba és ezek voltak a legnépszerűbb termékek.

A Tisza-tó csak akkor tud működni, ha összefogunk, ezért keressük az együttműködési lehetőségeket. Idén szeretnénk minél több termelőt, kézművest, vagy éppen otthon alkotót bevonni az ajándékboltunkba, akiknek lehetőséget adnánk termékeinek értékesítésére. Ez lehet karkötő, hűtőmágnes, horgolt kendő, asztalterítő, stb. egyedül az a kikötésünk, hogy a tó környékén, helyben készüljön.

Az első ilyen partnerünk a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. akiknak a Barátom, a Tisza-tó! nevű térképüket is meg lehet vásárolni online boltunkban.

Mivel szuvenírt vagy ajándéktárgyat nem a weben, hanem személyesen vásárolunk a kirándulások alkalmával, ezért keressük azokat az együttműködő partnereinket, akik bizományban árulnák ezeket a termékeket. Emellett várjuk azon vendéglátóhelyek megkeresését is, akik ajándékként szeretnék adni valamelyik termékünket a vendégeiknek.

A partneri érdeklődéseket, jelentkezéseket az ilovetiszato@gmail.com e-mail címre várjuk!

A Helló, Tisza-tó! szuvenírbolt termékei

 

VÁSZONTÁSKÁK
NŐI PÓLÓK
FÉRFI PÓLÓK
TORNAZSÁKOK
TISZA-TÓ: EMBER ALKOTTA PARADICSOM ÚTIKÖNYV
Barátom, a Tisza-tó! térkép

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d