fbpx
Tisza-tavi Sporthorgász Kft.

12 millió forint összdíjazású horgászversenyt rendeznek májusban a Tisza-tavon

A Tisza-tavi Sporthoegász Nonprofit Kft. első alkalommal rendezi meg az International Wild Carp Challenge-et, az év egyetlen behúzós pontyfogó horgászversenyét a Tisza-tavon, amin a nyertes több mint 12.000.000Ft-ot vihet haza!

2023. május 5-13. között kerül megrendezésre az International Wild Carp Challenge, röviden IWCC, ami egy behúzós, bojlis, nagy pontyfogó horgászverseny, aminek összdíjazása több mint 12.000.000Ft!

3-4 fős csapatok jelentkezését várja a szervező Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft, akik január 9-én nyitották meg a nevezést, viszont a helyek száma limitált.

A versenyen egy időben 6 készséggel lehetséges a horgászat (3 fő versenyző, 1 segítő), egy csapat 6 bottal horgászhat, botonként 1-1 egyágú horoggal és halradar használata lehetséges, míg elhagyós végszerelék használata kötelező – írják a honlapjukon, ahol a nemcsak a részletes versenyszabályzatot lehet elérni, hanem nevezni is lehet:

International Wild Carp Challenge – by Lake Tisza

No Description

 

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: