fbpx
Összes téma

GINOP pályázatnak köszönhetően tudott bővülni a PUSZ-NAGY Kft.

Technikai fejlesztést valósított meg a tiszafüredi székhelyű PUSZ-NAGY Kft., amelyre a GINOP PLUSZ program keretében nyílt lehetőség.
Fotó: PUSZ-NAGY Kft.

A vállalkozás támogatási kérelmét támogatásra érdemesnek ítélte meg a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság. Ennek köszönhetően az összesen 10.809.966 Ft értékű fejlesztésben a támogatás összege 7.566.976 Ft, amelyet további 3.242.990 Ft önerővel egészített ki a társaság.

Az így megvalósult eszközbeszerzés a következő elemeket tartalmazta:

  • 2×6 db Das Audió Event 26A típusú hangfal, annak minden tartozékával
  • 1 db Das Audio IO-48 DSP processzor a hangfalak vezérléséhez
  • 1 db iPad a processzor vezérléséhez

A beruházásnak köszönhetően egy olyan új hangtechnikai rendszerrel bővült a PUSZ-NAGY Kft. eszközparkja, amellyel számos hangosítási feladat professzionális szintű megoldása válik lehetővé. Kiegészítőként vagy teljesen önálló rendszerként is működtethető, ezáltal megnyílik a lehetőség egyszerre két nagyobb rendezvény, esemény egyidejű hangtechnikai támogatására. A beruházásnak köszönhetően egy magasabb szintet képvisel a társaság által nyújtott szolgáltatás, nem utolsó sorban jelentősen javult annak versenyképessége.

Fotó: PUSZ-NAGY Kft.

A fejlesztés közvetett nyertesei lesznek azok a partnerek, rendezvényszervezők és egyéb szolgáltatók, amelyek számára mostantól elérhetővé vált a kor követelményeinek minden szempontból megfelelő hangtechnikai szolgáltatás. Ennek, és a társaság által képviselt szakmai minőségnek köszönhetően, a jövőben szintet léphet a térség programjainak színvonala is.

Pályázati azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02271

Támogatás: 7.566.976 Ft
Intenzitás: 70 %

Kedvezményezett:
PUSZ-NAGY Kft.
5350 Tiszafüred Szőlősi út 13/C.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d