fbpx
Egyéb

Október 24-én átmenetileg bezár a Sulyom Tájétterem, de áprilisban újra nyit

A kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt zárja be éttermét a gasztronómiai szakma elismerését hamar kivívó sarudi Sulyom Tájétterem, ezt Kücsön Gyula, az étterem cégének vezetője jelentette be.

Szomorú hírrel jelentkezett ma a sarudi Sulyom Tájétterem, aki elért a mostani kedvezőtlen gazdasági helyzet.

 

Sajnálattal értesítjük Kedves Vendégeinket, hogy a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa, a Tisza-tó új, #ÉtelStílus teremtő vendéglátó egysége fejet hajtva a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények előtt, annak érdekében, hogy biztosítsuk szakembereink megélhetését, biztonságát és esélyünk legyen egy normálisabb világban a gasztronómia területen Sarudon megkezdett utunk folytatására..

2022. október 24-én, hétfőn #felfüggeszti tevékenységét és #ÁTMENETILEG #BEZÁR, abban bízva, hogy 2023. április 6-án újra találkozhatunk Veletek.

A bezárás ideje alatt sem fognak tétlenkedni, hiszen, mint Kücsön Gyula írta: “a gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre fogjuk felhasználni, tanulunk.. minden értelemben“.

A teljes közlemény:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: