fbpx
Egyéb

Mibim.hu – A tömlő dealer (x)

Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő tömlőt? (Szponzorált tartalom)

Webáruházunk 2013 óta foglalkozik hajtástechnikai elemek értékesítésével internetes áruházunkban és 17. kerületi irodánkban. Ez idő alatt több tízezer rendelést teljesítettünk, melynek jelentős része tömlővel kapcsolatos volt vagy tömlők szerelvényeit, tömlőbilincseket értékesítettünk. Több ezer kilóméter hosszúságú tömlő mennyiséget szolgáltunk ki az évek során, ezért idejét érezzük annak, hogy kicsit jobban bemutassuk termékpalettánkat és minden kedves olvasónk tájékozottabb legyen ebben a témában.

tömlők általában gumiból, poliuretánból vagy PVC-ből készülnek. Létezik belőlük erősítés nélküli vagy erősítéses verzió is. Az erősítéses tömlők erőhordozószála lehet fémből vagy szövetből, de saját alapanyagában erősített tömlők is léteznek.
A tömlőket általában folyékony, szilárd vagy légnemű anyagok szállítására használják. Készülhetnek a tömlők nyomó hatásra, szívó hatásra vagy szívó-nyomó hatásra együttesen.
A tömlőket általában felhasználási területük alapján célszerű csoportosítani. Külön termékcsoport alakult ki, ami kizárólag víz szállítására alkalmas. Ezek a teljesség igénye nélkül a következő termékek szoktak lenni: Víz nyomótömlő, víz szívótömlő, univerzális gumi víztömlő, locsolótömlő, szennyvíztömlő, pvc préslégtömlő. Gyakran alkalmaznak PVC átlátszó tömlőket olyan felhasználásra, ahol nincs üzemi nyomás és a víz csak átfolyik a tömlőn.

A második nagy termékcsoport a tömlők csoportosításánál, azok a levegő szállítására alkalmas tömlő kategória. Ezek a tömlők pneumatikai felhasználásra is ajánlottak. Levegő elszívására és nyomására ideálisak. A permetezéshez szükséges PVC tömlőket is idesoroljuk. Kompresszorok, ipari gépek csatlakozásaiért is ezek a tömlők felelnek.

Gázok elszállítására gáztömlőket alkalmazunk. Ezek az esetek nagy többségében valamilyen gumikeverékből készülnek. Alkalmasak oxigén, LPG gáz vagy PG gáz szállítására is.

Léteznek nagy kopásállóságú tömlők, melyek granulátumok, homok, malter szállítására alkalmasak. Erős tömlőfallal rendelkeznek, jól tolerálják a tartós koptató hatást.

Van termékkategória, amiben kizárólag elszívásra alkalmas flexibilis csövek szerepelnek. Ez levegő, meleglevegő, füst, gáz, vegyi gőzök, faforgács, por, granulátumok elszívására ideálisak.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: