fbpx
Egyéb

Szeretnél jobb fényképeket készíteni? (x)

Neked is a fotózás a kedvenc időtöltésed? Imádod a természetet fotózni, vagy esetleg a városban találod meg a legjobb témáidat? Vagy talán szeretnél a távolabbi jövőben ebből a kreatív tevékenységből megélni? (Szponzorált tartalom)

Akár a saját szórakoztatásodra, akár pénzkereseti céllal szeretnél fotózni, mindenképpen fontos, hogy tisztában légy a fotózás alapjaival, hiszen csak így fogsz tudni ütős és szép képeket lőni!

Itt a tanulás ideje!

Mikor is lenne aktuálisabb elvégezni a The Bright Academy fotós tanfolyamát, ha nem most, amikor a rossz idő úgyis beszorít az otthonod falai közé? Mikor is lenne alkalmasabb megismerkedni ezzel a technológiai vívmánnyal, amely bár rengeteget fejlődött az évszázadok során, mégsem lehet azt mondani, hogy már nem fejlődik tovább. Folyamatosan érkeznek az új fejlesztések, ám ha az alapokkal nem vagy tisztában, vajmi kevés hasznát veszed majd az újonnan kifejlesztett kiegészítőknek, amelyekkel még nagyszerűbb képeket készíthetsz.

Valljuk be, a fotózáson van is mit tanulni, hiszen már az 1816-os megjelenésétől kezdődően nagyon hosszú és tartalmas évszázadokon van túl a fényképezés története. Szerencsére ehhez a magyarok is jócskán hozzátettek, így elődeink is segítségünkre voltak abban, hogy ma már hiperszuper digitális fényképezőgépekkel tudd megörökíteni a pillanatot!

Attól azonban, hogy a géped digitális, nem hagyatkozhatsz csak a masinára, azt bizony tudnod kell kezelni, ebben lesz a segítségedre a fotós tanfolyam!

Mit fogsz tanulni?

A kérdés inkább az, hogy mit nem, hiszen a fotós tanfolyam annyira komplex, hogy grantáltan nem fogsz unatkozni egy percet sem, csak bírja az interneted, amire szükséged is lesz ahhoz, hogy ezt az online tanfolyamot elvégezhesd.

De lássuk csak, mi vár rád!

  • Megismered a fotózás történetét.
  • Behatóan tanulmányozni fogjátok a fényt, annak minden speciális tulajdonságát, karakterét.
  • Megismerkedsz a digitális fényképezőgéppel és annak minden apró részével, hogy pontosan tudd, mi, mire való.
  • Persze az okostelefontól sem kell elzárkózni, ott is nagyon sok funkció van, amellyel csodás fotókat lehet készíteni.
  • Beleáshatod magad az objektívek világába, így tudni fogod, hogy mikor, melykire lesz szükséged.
  • Kitanulod a világítástechnikát.
  • Megtanulod manuálisan kezelni a gépedet, így megtudod, mi is az expozíció, a blende, az ISO érték, a mélységélesség, no meg persze még millió másik fotós szakmai trükk is vár rád.

A tanfolyam még a jövődet is támogatja, hiszen segít abban, hogyan válj profi szabadúszóvá, aki még marketingelni is tudja saját magát. Ugye tudod már, hogy mi lesz az őszi programod?

 

Élj a szépérzékedből!

Egy jó fotósnak mindenképpen rendelkeznie kell egy különleges látásmóddal és persze szépérzékkel. Még az se szegje kedved, hogy a piac nagyon zsúfolt, ugyanis az egyedi megközelítés és az egyéni látásmód mindenképpen új színt vihet a fotózás palettájára.

Most már rajtad áll: belevágsz a fotós tanfolyamba, hogy minél jobban megismerd a fényképezőgépedet, és ketten együtt csodákat alkossatok?

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d