fbpx
Promó

Tippek az újszülött fotózásához (x)

Abban a percben, hogy meglátjuk babánkat, fülig szerelmesek leszünk. Azok a ráncos kezek és az apró kis testük annyi örömmel tölti el a szívünket, hogy életünk végéig emlékezni szeretnénk ezekre a pillanatokra. Fotók formájában garantáltan megtehetjük! (Szponzorált tartalom)

Miért érdemes újszülött fotózást tartani?

Új szülőként végre megérted, hogy más szülők miért mondják neked, hogy alaposan szívd magadba a babával töltött első heteket. Nem telik el sok idő, mire kisgyerekké válik, és nehezen fogsz emlékezni arra, milyen puha volt a bőre, és arra, hogy álmos fejük milyen tökéletesen illeszkedett a válladra, miközben álomba ringattad őt. Itt jönnek jól az újszülött fotózások – megőrizve ezeket az értékes, röpke pillanatokat.

Rendelj egyedi vászonképet a vaszonkep.hu segítségével újszülött fotókból, hogy örökké emlékezhess, milyen csodálatosak is voltak az első együtt töltött hetek!

Az újszülött fotózása izgalmas esemény az egész család számára. Ám előfordul, hogy a szülők aggódnak amiatt, hogy felkészítsék magukat és babájukat a nagy napra. Egy kis tudatos tervezéssel garantáltan kiélvezhetjük a fotózást, tudván, hogy mindenre gondoltunk. Évek múlva örülni fogunk, hogy gondoltunk az újszülött fotózás megszervezésére, így vissza utazhatunk az időben akkorra, amikor még gyermekünk senki mást nem ismert a világból, csak minket, a szüleit.

Erre figyeljünk az előkészületek során

Ha előre beütemezzük a munkamenetet, csökken annak valószínűsége, hogy a fotós teljesen be lesz táblázva, amikor megtartanánk a fotózást. Ha az utolsó pillanatig várunk, akkor előfordulhat, hogy az általunk felkért fotós nem ér rá.

A foglalási folyamat megkezdésének megfelelő időpontja a második trimeszter környékén van. Fordulj a kívánt fotóshoz, és mondd el neki a szülésre kiírt dátumot. Majd ha kisbabád megszületett, tudasd fotósoddal az izgalmas hírt, és ő pontos dátummal tud szolgálni a nagy eseményre.

 

Tippek a fotózáshoz

Nem titok, hogy a csecsemők sokat alszanak, ám néha az alvási szokásaik nem működnek együtt a terveinkkel. Ha azt szeretnénk, hogy imádnivaló álmos pózokat vegyen fel kisbabánk, tartsuk fent őket egy ideig, mielőtt a fotós megérkezik.

Ha gondoskodunk róla, hogy ébren tartsuk a babát a fotózás előtt, az egy nagyszerű módja annak, hogy gond nélkül átaludja az egész procedúrát. Ez pedig békés képeket eredményez ahelyett, hogy dühösnek vagy a sírástól kivörösödöttnek tűnne a kis álomszuszék. A nyugodt környezet megőrzése érdekében próbáljuk meg csökkenteni a hangerőt, hogy a baba is relaxált állapotban legyen.

A portrékhoz használj semleges színeket, például krém árnyalatokat, valamint egyéb enyhe tónusokat. A legjobb, ha kerülöd a vaskos ékszereket és órákat, amelyek zavaró elemek lehetnek, és évek múlva is elavultnak tűnhetek. Törekedj az időtlen fényképekre, amelyek az elkövetkező évtizedekben az otthonod alappillérei lesznek!

Készíttess tartós vászonképeket a csodás újszülőtt fotókból a vaszonkep.hu segítségével, hogy mindig szem előtt legyen a kisbabádról készült fotósorozat otthonodban!

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: