fbpx
A Tisza-tó emberei

Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért Díjban részesült cégünk, a Szolnoki Napló, I Love Tisza-tó, Presztízs és Irányár magazinunk szerkesztősége

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat minden évben az államalapításhoz kapcsolódóan adományozza oda a címet a megyei díszpolgári és más megyei kitüntetések mellett.

Több elismerést is átadott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat augusztus 17-én. Először a  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei díszpolgári címeket adták át, majd a megyei elismerések következtek, ezek közül cégüket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért Díjban részesítették.

Megyénk egyik díszpolgári címét a karcagi származású Varga Mihály pénzügyminiszter vehette át, illetve Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért Díjban részesült a tiszaburai születésű Szapáry György közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója, gróf Szapáry Gyula miniszterelnök dédunokája.
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Művészeti díjban részesült a Tiszafüredi Ifjúsági Néptáncegyüttes.
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Turisztikai Értéke díjat vehetett át a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum és Tiszafüred Város Önkormányzata.
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Gazdasági díjban részesült a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft.
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Testnevelési és Sport díjban részesült Fülöp János szakmai vezető, City-Gas Kajak-kenu Sportegyesület.

A díjazottak részletes névsorát hamarosan közzétesszük!

Cégünkről:

Cégünket 2007-ben alapította Kovács Mihály, miután több év szakmai tapasztalatot szerzett a média és a marketing világában. Kezdetben az Irányár, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hirdető újságokat adta ki cégünk, de az online térben is jelen volt a Szolnoki Napló nevű (www.szolnokinaplo.hu) hírportál elindításával. A kiadványok népszerűsége folyamatosan nőtt: egyre több hirdetőpartner és olvasó választotta lapjainkat.

2014-ben megjelent a nagysikerű Presztízs magazinunk legelső lapszáma. A hiánypótló kiadvány a város és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik elsőszámú közéleti lapja lett, ami a helyi történésekre, a helyi emberekre fókuszál, mindezen cikkeket, riportokat pedig a hirdetőpartnerek Pr cikkei színesítik.

2018-ban Tiszafüred Város Önkormányzatától megkaptuk a lehetőséget arra, hogy mi készítsük a Tisza-tó turisztikai magazinját és ugyenerre a névre hallgató portálját (www.ilovetiszato.hu): az I love Tisza-tó magazint. A felkérésnek eleget tettünk és a kezdetben 80 oldalon megjelent magazin az elmúlt évek alatt 160 oldalasra nőtte ki magát. A szerkesztése során folyamatosan ügyelünk arra, hogy az ide érkező turisták számára mindig színes és izgalmas kirándulási és kikapcsolódási lehetőséget kínáljon. Mindezek mellett az ilovetiszato.hu oldalunk már országos szinten is kedvelt, megbízható hírforrás lett és napról napra nő a látogatottsága.

2021 decemberében első alkalommal jelent meg a Tisza-tavi Napló nevű ingyenesen terjesztett hirdetési és információs újságunk, amelynek főtámogatója Tiszafüred Város Önkormányzata.

2022 februárjában kiadtuk a Tisza-tó: Ember alkotta paradicsom című útikönyvünket, amit Kovács Janka kolléganőnk mellett Kücsön Gyulával, a sarudi Élményfalu ötletgazdája és Ljasuk DImitry független filmes, természetvédelmi aktivista jegyezhet.

Cégünk 2007-es alapítása óta a megyében szinte piacvezetőnek számítunk és egyre több online marketing szolgáltatással bővítjük kínálatainkat.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d