fbpx
Tisza-tó élmények

Rengeteg programmal vár a Tisza-tó az augusztus második hétvégéjén

Hullócsillagok éjszakája, csöröge nap, éjszakai piknik, pánsíp koncert és sok-sok remek Tisza-tavi programot ajánlunk augusztusra.

Augusztus 12. péntek, Abádszalók: Jóreménység-sziget mozifilm elő-premier, ingyenes TESZT vetítés

Augusztus 12-én Jóreménység-sziget mozifilm elő-premier TESZT vetítés lesz az abádszalóki szabadstrand kertmozijában! Kb. 300-an férünk el, de a fűre akár többen is le tudunk ülni.
20:00 órától lesz a gyülekező, egy kis előszóval köszöntelek benneteket, majd 20:30-tól kezdődik az ingyenes vetítés. A film 2 óra 8 perces, nem rövid. De az eddigi közel 100 tesztnéző szerint nem fogtok unatkozni 🙂 Pokrócot, szúnyogírtót hozzatok! – írta a rendező, Ljasuk DImitry.

Továbi részletek az eseménynél!

Augusztus 11-14., Hortobágy: Hullócsillagok éjszakája Hortobágyon

Augusztus hónap kiemelkedő látványossága a Perseidák meteorraj. A hullócsillagok megfigyelése kiváló esti programlehetőség. A Hortobágyi Csillagoségbolt-park adottságai még tovább fokozzák az élményt, hisz a fényszennyezés hatása mérsékelt, így sokkal több csillag válik láthatóvá. A hullócsillag megfigyelő túrákat Hortobágy-szerte az alábbi helyszíneken szervezzük, ahol amatőr és képzett csillagászok lézermutató és csillagászati távcsövek segítségével mutatják be az égbolt látható csillagait, egyéb égi jelenségeit, objektumait.

További részletek az eseménynél!

 

Augusztus 13. szombat, Lépcső Bisztró: Kegye János pánsípművész teraszkoncertje a Lépcső Bisztróban

Kellemes, nyugtató dallamok, éteri pillanatok, finom ételek és italok… Ezzel és még ennél is több mindennel várunk, hiszen:
Kegye János pánsípművész koncertezik augusztus 13-án, szombaton a Lépcső Bisztrónk teraszán!
(Tipp: Itt szeretnénk megjegyezni, hogy érdemes előzetesen asztalt foglalni, mert a korábbi koncertek tapasztalatai alapján hamar elfogynak a helyek! 😉 )

További részletek az eseménynél!

Augusztus 13., szombat, Tisza-tavi Ökocentrum: Csöröge nap

Csöröge sütés, kóstolás a Tisza-tavi Ökocentrum parkjában, a Poroszló Turizmusáért Egyesület szervezésében

Augusztus 13., szombat, Sarud: Tisza-tavi éjszakai piac és csillagpiknik

Újabb kézműves piac – ezúttal éjszaka!
Augusztus 13-án várható a Perszeidák meteorraj tetőzése – a tavaly elkezdett csillagpiknikünket pedig össze is kötjük az idén elkezdett kézműves piacunkkal!
Büfé, bográcsgulyás, jó hangulat, kézműves termékek és ételek, élőzene, táncház, gyereksarok, minden, mi szem-szájnak ingere.

További részletek az eseménynél!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: