fbpx
Egyéb

Kincskeresős játékot indított a Tisza-tónál a rendőrség

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök virtuális kincsesládákat rejtettek el a Tisza-tó körül, amelyek kvízjátékhoz vezetnek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a nyár – az online kitölthető anonim kvízjáték, valamint a Tisz(t)a-tó rajzpályázaton kívül – most virtuális kincsesládák keresésére invitálják a Tisza-tóhoz érkezőket.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2022. szeptember 11-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is kint maradnak, és tetszés szerint megkereshetők lesznek.

Mit kell tenni?

  1. Meg kell keresni a számozott ládákat és leolvasni a QR kódot! A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. Az 5. ládán lévő kód egy anonim kvízjátékhoz vezet, amelyhez a nyereményjáték is kapcsolódik.
  2. A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek.
  3. Ezt követően ki kell tölteni a kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu  címre!

Fontos: a kvíz ANONIM! A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan, ezt külön be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek, amelyben javasolt egy telefonos elérhetőséget is közölni.

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással láthatóvá válnak, így rögtön ellenőrizni tudják, hogy esetleg miben tévedtek.

A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik vásárlási utalványt nyerhetnek. Beküldési határidő: 2022. szeptember 11.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: