fbpx
Tisza-tó élmények

Tisza-tavi programajánló a július 22-24-i hétvégéjére

Ismét remek programokkal vár a Tisza-tó: öszegyűjtöttük, milyen rendezvények, szervezett események lesznek a tónál ezen a hétvégén.

Július 22. péntek, július 23. szombat, Naplemente szafari a Hortobágyi Vadasparkban

Esti vadasparki látogatás szafari autóval, valamint a vadlovak testközelből történő megtekintése szakvezető kíséretével, melyet a naplemente varázsol különleges hangulatúvá.

További részletek az eseménynél, a linkre kattintva!

Július 23., szombat, Tisza-tó kerülő e-bike túra

Indulás Tiszafüredről a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság tulajdonában lévő Kemény-kastély védett parkjából, ami közvetlenül az EuroVelo kerékpárút mellett található. Útvonal:Tiszafüred-Tiszaörvény-Abádszalók-Kisköre-Poroszló-Tiszafüred a Tisza-tó töltésén.
Túra hossza: 67 km

További részletek az eseménynél!

Július 23. szombat: SUP Túra a Tisza-tónál

A River.SUP csapata várja a kezdők jelentkezését is a túrára, amiről így írnak: “deszkák felfújása és rövid oktatás után vízre szállunk. Amíg a haladók az egyik túravezetővel rögtön elindulnak felfedezni a tavat, addig azok, akik még nem álltak deszkán, a másik túravezető segítségével előbb begyakorolják az evezést, és csak utána vágnak bele a túrába.”

További részletek a Facebook eseménynél!

Július 23. szombat: Grill étlap + akusztik koncert a Graefl Majorban

Vacsorázzon szombat este a Graefl-kastély grill teraszán! Élvezze Gyüjtő Ádám kreatív séf mesterfokon elkészített grill ételeit és Szécsi Viktória+Vihula Mihajlo akusztikus koncertjét!

További részletek az eseménynél!

 

Eg hét múlva pedig startol a Magyar Tavak Fesztiválja, ahol három napon át lehet különleges koncerteket hallgatni a Tisza-tó partján, idilli környezetben! További részletek itt!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: