fbpx
Tisza-tó élmények

Az aszály miatt nem lesz idén kukoricalabirintus

A tavaly nagy sikert aratott kukorica labirintus az idei aszály miatt nem lesz megtartva, hiszen nem esett elég eső, ezt a TulipGarden Tisza-tó által is ismert Tóth Diána jelentette be közösségimédia oldalán.

Tavaly 5 ha területet vetett be kukoricával a helyi mezőgazdász, Tóth Diána a TulipGarden mellett úgy, hogy az labirintust formázot, és ebben lehetett “elveszni”, tekeregni akár késő estig. Idén sajnos az időjárás közbe szólt és a kukorica nem nőtt hozzá elág nagyra. Ahogy fogalmazott az ötletgazda, most nemcsak egy attrakcióval lett kevesebb az Alföld:

Megtervezzük, kivitelezzük, várunk a megfelelő dátumra, hogy elmondhassuk…és bumm valami, vagy valaki úgy gondolja, ez most nem a ti napotok, nem a ti évetek, itt aztán nem lesz semmi….A kukorica labirintus projektet is ezennel el kellett engednünk. Persze, ha történik valami csoda, azonnal jelentkezünk, de hát nem látom magam előtt…
Sajnos nemcsak egy attrakciót kellett elengednie a keleti régiónak, hanem a jövőbe vetett hitünket is: a megszokásainkat, hiszen esni biztos fog, ha nem most, akkor később, de olyan nincs, hogy nem esik hónapok óta – sajnos több száz év után igenis van, méghozzá 2022, ami elhozta ezt nekünk.

– írta az oldalán.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d