fbpx
Tiszaderzs Tisza-tó élmények Összes téma

Új kengurupark nyílik Tiszaderzsen június 18-án!

Ahogy Tiszaderzs polgármestere ígérte tavaszi I Love Tisza-tó magazinba készült interjújában, Tiszaderzs egy új kenguruparkot üdvözöl a városban. A Tisza-tó új attrakciója június 18-tól várja majd a vendégeket!

Az interjúban Fótosné Czeglédi Zsuzsanna előrevetítette a park nyitását. “A tematikus park elsősorban Ausztrália különleges élővilágának egy-egy emblematikus állatát mutatja be, valamint hirdeti ökológiai sokszínűségét és egységét is, törekedve arra, hogy természetközeli legyen” – mondta a parkról. A zoológiai szakemberek által létrehozott park egyik célja, hogy nyaranta színesítse a turisztikai programok sorát a Tisza-tónál, ahol kicsik és nagyok jól érzik magukat és különleges élményt kapjanak. Úgy tűnik ez az álom körvonalazódni látszódik, ugyanis a nyitás időpontjára már visszaszámláló is található a Kenguru Park weboldalán.

De lássuk, hogy milyen csodálatos programok és állatfajok várnak majd ránk a parkban! Összesen harminc faj kétszáz állata lesz látogatható egészen egy hektárnyi területen. A fajok között található többek közt az emu, az alpaka, ezüstfácán, a kokabura, más néven kacagójancsi és a park fő sztárjai, a benett kenguruk. Róluk már most láthatunk videókat a napokban aktivizált Kenguru Park Facebook oldalán, amit érdemes lesz majd követni az újdonságokért és a dolgozók által megörökített cuki pillanatokért.

A Kenguru Park lehetőségei nem állnak meg abban, hogy az állatok látogathatóak lesznek, hanem többféle izgalmas szolgáltatással is várnak bennünket majd. Ezek közé tartozik a séta a kenguruk között, vagy az állatsimogatás. Készülnek továbbá játszótérrel és játszóházzal is, hogy a családosok is gond nélkül látogathassák a parkot. Aki pedig megéhezik, annak ott lesz a NasiZoo, ahol kávé, édességek és streetfood ételek várják a vendégeket.

Jegyárak és további információk a Kenguru Park weboldalán és park Facebook oldalán.

Képek forrása: Kenguru Park Tiszaderzs Facebook oldala

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: