A 2021-ben indult Sulyom Tájétterem közte van a Tisza-tó eddigi legnagyobb sikereinek: alig egy éves pályafutásuk során elérték, hogy több gasztronómiai elismerésben is részesüljenek. Ezek közül eddig a legnagyobb elismerés, hogy az Audi Dining Guide Étteremkalauzba bekerültek. A Dining Guide 350 oldalon ajánl összesen több száz magyarországi vendéglátóhelyet. A top 100 éttermen kívül további 109 étterem és mintegy 120 street food kapott helyet a 2022-es kalauzban, idén először a 65 legjobb magyar cukrászdával, valamint egy hazai borokat ajánló listával is kiegészülve.
Habár az idei kiadásban helyezést nem ért el a Sulyom Tájétterem, mégis hatalmas eredménynek mondható, hogy ilyen rövid időn belül ekkora elismerésben részesül egy friss Tisza-tavi projekt. Kücsön Gyula, az étterem tulajdonosa úgy fogalmazott posztjában, hogy álmodni sem mertek ekkora sikerről elismerésről és ismerettségről, amikor belefogtak az étterem megvalósításába.
Berecz Ádám és az étterem csapata köszöni az eredményt a vendégeknek, a beszállítóknak, családnak, barátoknak és a mozgalomnak, (SlowLiving, SlowFood mozgalom) amelyre épül az étterem filozófiája.
Ha kíváncsi vagy részleteiben az étterem indulására, történetére, az I Love Tisza-tó 2022-es tavaszi számában készítettünk egy interjút Berecz Ádám séffel amit itt olvashattok.
Képek forrása: Berecz Ádám Facebook oldala / Sulyom Tájétterem Facebook oldala