fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények Promó

Válaszd a Tourinform Irodákat utazásod tervezésekor és útközben!

A Tourinform irodahálózata az idei turistaszezonban is naprakészen várja az érdeklődőket, legyen túraszervezésről, programokról vagy akár menetrendekről, írja közleményében a Tourinform. Irodáikban nem csak a pihenéshez szükséges információk, hanem ajándéktárgyak és helyi kézműves termékek is elérhetőek.

A Tourinform irodahálózatunk az ország közel 100 pontján nyújt ingyenes információszolgáltatást. Keresse fel a legközelebbi Tourinform irodát, hogy ötleteinkkel, tippjeinkkel, naprakész, személyes tapasztalatokon alapuló ismereteinkkel és változatos kiadványainkkal segíthessünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő úti célt, legyen szó pihentető wellness szolgáltatásokról, bakancsos túráról, extrém sportolásról, romantikus gasztronómiai élményekről vagy rejtett kincseket felfedező kulturális kalandozásokról! Utazása tervezésekor – vagy akár út közben is – nálunk egy helyen gyűjtheti be a lehető legtöbb információt.

Szolgáltatásaink:

  • információnyújtás belföldi szállásokról, vendéglátóhelyekről, nevezetességekről, programokról
  • menetrendi tájékoztatás
  • ingyenes és megvásárolható térképek
  • prospektusok
  • túraszervezés, túravezetés
  • szervezett programok, séták
  • belépőjegy-árusítás rendezvényekre, látnivalókhoz
  • eszközbérlés, kerékpárkölcsönzés
  • csomagmegőrzés, telefontöltő pont

Nemcsak információért érdemes felkeresni a Tourinformot: számos irodában kínálunk ajándéktárgyakat, helyi és kézműves termékeket, de lehetőség van felfrissülésre: kávézásra, mosdóhasználatra is.

Ha Ön szolgáltató

Az utazók továbbra is szívesen keresik fel a települések Tourinform irodáit, amelyen keresztül Ön is elérheti leendő vendégeit. Nemcsak kiadványait helyezheti el irodánkban, de a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat is rögzítheti a Nemzeti Turisztikai Adatbázisba, mely a http://www.csodasmagyarorszag.hu oldalon érhető el a belföldi és a nemzetközi utazók számára.

A Tourinform irodák a szállásüzemeltetőknek is szívesen segítenek a kötelező NTAK regisztrációban, az adatszolgáltatásban és az aktuális szálláshelyfejlesztési pályázatokkal kapcsolatban, a hozzájuk forduló utazókat pedig versenysemlegesen tájékoztatják az adatbázisukban elérhető szálláshelyekről.

Kérjük, hogy tájékoztassa a Tourinform iroda munkatársait a szolgáltatásával kapcsolatos változásokról, újdonságokról, fejlesztésekről! A naprakész információ növeli a vendégek elégedettségét. Keresse bizalommal a Tourinform irodavezetőket, akik készséggel állnak rendelkezésére turisztikai szakmai kérdésekben.

Kép forrás: Kisköre Tourinform iroda

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d