fbpx
Összes téma

Több kg tápadományt kapott a Tiszafüredi Gyepmesteri Telep

A Motorokkal az Állatokért nevű mozgalom 50 kg kutyatápot adományozott a Tiszafüredi Gyepmesteri Telepen gazdára váró ebeknek.

A Tisza-tó fővárosaként nevezett Tiszafüred városa állat-, és ezen belül kiemelten kutyabarát település, akiknek kiemelten fontos a négylábú társak jóléte.  Az elmúlt hétvégén 50 kg kutyatápot adott át a Motorokkal az Állatokért mozgalom a telepnek.

– Mi, állatszerető motorosok az ország több pontján segítjük a menhelyeket. A soronkövetkező adományozás most Tiszafüredre érkezett és 50 kg tápot tudtunk adni a helyi menhelynek. Általában havonta adományozunk egy saját rendszeren keresztül – fogalmazott Rádi Károly, az egyik adományozó.

Mint elmondta, a csapat nem kér és nem vesz át pénzadományokat, csak tárgyit, sőt általában kizárólag élelmet. Az adakozók dolga nem nehéz: egy kg tápért egy matricát adnak a kezdeményezésükhöz csatlakozott partnerek valamelyikénél.

– A Tisza-tónál több helyen is lehet leadni adományokat: főtámogatónk a sarudi Watair, akik a matricákat gyártják és az adományokat fogadó partnereink között megtalálható többek közt a Tisza-tó pizzéria, a sarudi Tündérrózsa kikötő, vagy például a poroszlói Sellő Horgászbolt – fogalmazott Rádi Károly.

Az adományt Kardos Attila, a telep vezetője, Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere és Járdán Éva, helyi, civil állatvédő vette át.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: