fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Közel 200 ezren látogattak 2021-ben a Tisza-tavi Ökocentrumba

Sikeres évet zárt a Tisza-tó egyik legkedveltebb komplexuma, amit 2021-ben 196.084 látogató keresett fel amellett, hogy áprilisig zárva voltak.

Az elmúlt év rendkívüli nehézségei, bizonytalanságai, az április végéig tartó zárvatartás ellenére 2021 a Tisza-tavi Ökocentrum sikeres éveként vonulhat be az intézmény “történelemkönyvébe”. A most elkészült összegzés szerint – különösen a júliusi és augusztusi kiemelkedő csúcsidőszaknak köszönhetően – 2021-ben mindösszesen 196.084 vendéget fogadhattunk Európa legnagyobb édesvízű akváriumát is magáénak tudó, őshonos állatokat bemutató intézményünkben. A látogatószám tekintetében a Tisza-tavi Ökocentrum megőrizte előkelő helyét a magyarországi állatkertek között, egyben a forgalmas turisztikai központok között is az élmezőnybe tartozikközölte az intézmény a honlapján.

A környék érdekességeit, szolgáltatóit, híreit összegyűjtő Tisza-tavi Napló magazinban közölték, 2022-ben 10. születésnapjukat ünneplik, és ebből az alkalomból különböző rendezvényeket, játékokat, akciókat terveznek, amelyekről a közösségimédia oldalukon lehet bővebb információhoz jutni, tehát ide kattintva.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: