fbpx
Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok megye Tiszaigar Tisza-tó élmények Promó Tiszaderzs

Új kiadványa lesz a Tisza-tónak – mutatjuk a részleteket!

December 8-án jelenik meg a Tisza-tavi Napló, a Tisza-tó legújabb információs lapja, amiben a helyi híreket és helyi szolgáltatásokat is meg lehet találni.

– Kollégáimmal már dolgozunk a Tisza-tavi Napló legelső kiadásán, amit december közepén vehetnek kezükbe a környéken élők. A kétheti rendszerességgel, alkalmanként 10.000 példányszámban megjelenő lapot ingyenesen terjesztjük majd a tiszafüredi és az abádszalóki családok postaládájába, valamint a közösségi helyeken. Tiszaderzsen, Tiszaszőlősön, Tiszaörsön, Tiszaigaron, illetve Poroszlón csak a kijelölt terjesztési pontokon lehet majd megtalálni a lapot – fogalmazott Kovács Mihály, a Tisza-tavi Napló kiadójának, a Booster Média Kft. tulajdonosa. A cég már ismerős lehet több helyi hirdetőpartner számára, hiszen ugyanazon kollégák fogják szerkeszteni a lapot, akik az I Love Tisza-tó magazinunkat is készítik.

A Tisza-tavi Naplóban a 6-8 oldalnyi hasznos információkat, önkormányzati híreket, aktualitásokat a helyi szolgáltatók hirdetései, akciós ajánlatai fogják majd színesíteni. A legelső lapszám lapzártája december 1. szerda 14:00.

Kérjen árajánlatot!

– Árajánlatot az info@tiszatavinaplo.hu e-mail címen, vagy a 06-30/3831-301-es telefonszámon kérhet kollégáinktól – zárta szavait Kovács Mihály tulajdonos.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: