fbpx
Promó

Egy tökéletes nap a Tisza-tónál

Bár hazánk fő turistacélpontja továbbra is a Balaton, az elmúlt években szintén nagyon népszerűvé vált a Tisza-tó, aminek különleges szépsége egyre többeket vonz. Hazánk legnagyobb mesterséges tavának ökoszisztémája, a környéken kínálkozó programlehetőségek együttesen tökéletes családi kikapcsolódást ígérnek. (Szponzorált tartalom)

Kishajóval, de akár csónakkal is tehetünk egy utat a Tisza-tó vizén, ahol megismerkedhetünk a helyi állat- és növényvilággal. A Hortobágyi Nemzeti Park negyedik bemutató területeként az UNESCO Világörökség részét képezi 1999 óta. A víz mélysége területenként eltérő, viszont abban azonos, hogy őshonos halfajok lakják. A vadvízi világ, a madárrezervátum mind olyan természeti szépségeket őriz, aminek megtekintését vétek lenne kihagyni. Kihagyhatatlan állomásai a kirándulásunknak a Kiskörei Hallépcső és a Tisza-tavi Ökocentrum – a hajós túrák kiindulási pontja, utóbbinál meg kell említeni Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerét, amiben a helyi halfajokat csodálhatjuk meg.

A csónakázás mellett, ami életkortól függetlenül kínál szórakozást és tanulási lehetőséget, persze egyéb lehetőség is adódik a kikapcsolódásra, a közelben lévő termálfürdőkben való feltöltődésen kívül aktív pihenéssel is tölthetjük az itt töltött időt. A tó ugyanis biciklivel is körbejárható, de kirándulni és lovagolni is lehet a környéken.

A csónaktúrák mellett akár a vízi sportoknak is hódolhatunk, számtalan lehetőség közül válogatva. A Tisza-tó mellett érdemes minél több időt tölteni a szabadban, ami garantáltan izgalmakkal és újdonságokkal teli szabadságot eredményez. Ha ezután némi pihenésre vágyunk, akkor ebben a gyönyörű természeti környezetben sem kell lemondanunk a pezsgő éjszakai életről, anélkül hogy újra útra kellene kelnünk. A magyar online kaszinó bárhol rendelkezésünkre áll, és egy pillanat alatt a nyüzsgő kalandok világában találhatjuk magunkat, akár néhány percre a természetvédelmi területtől,mindezt tehetjük akár a puha ágyunkban fekve is, hogy valóban tökéletes legyen a nap.

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: