fbpx
Összes téma

Az egyik legsikeresebb értékesítő lett a Suzuki Marine Kisújszállás

A Suzuki Marine Kisújszállás csapatának munkáját díjjal jutalmazták a 3000-es Suzuki Marine rendezvényen.

Az egész Tisza-tónál ismert a Suzuki Marine Kisújszállás csapata, akik minden héten járnak a tó kötőibe csónakmotorokat szervizelni. A márkahűség számukra fontos, ám szaktudásukat nemcsak a Suzuki által gyártott csónakmotorok szervizelésénél, hanem más márkáknál is kamatoztatják.

Idén szeptemberben vehette át a kisújszállási értékesítőpartner vezetője, Sándor Ferenc az elsimerést, amivel munkájukat jutalmazta a Suzuki Marine Magyarország:

Cégünk már több mint négy éve értékesít és szervizel Suzuki csónakmotorokat és büszkén mondhatom el, hogy egyre több új ügyfelünk van, akikből később stabil állomány alakul ki – mondta, majd folytatta:

– A díjat azért kaptuk , mert márkakereskedésünk a többi kereskedővel együtt nagyban hozzájárult a Magyarországon eddig 3000 db értékesített hajómotor eladásához.

Fotó: Suzuki Marine Kisújszállás

Sándor Ferenc emlékeztetett, idén nyáron nyitottak egy bemutatótermet Kiskörén, a nemrégiben megújult Köre Kikötőben, ahol az érdeklődők megismerhetika legújabb csónakmotorokat, sőt akik vásárlás előtt vannak, azok tanácsot is kapnak, melyik modellt érdemes választaniuk.

– helyreigazítás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d