fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Felvonulással zárják az idei szezont a Tisza-tavi hajósok

Az Abádi Kikötő ismét megrendezi az Abádszalókról induló nagysikerű és látványos hajós felvonulását - ezúttal az évzárót.

Az Abádi Kikötő hagyományteremtő céllal idén is meghirdeti a, III. Tisza-tavi évadzáró hajós felvonulást! A szervezezők szeretnék legalább évente egyszer összehozni a Tisza-tó hajósait (tengeri yacht, sporthajó, motoros lakóhajó, horgász hajó, horgász ladik tulajdonosokat, stb) egy közös eseményre.

Az indulás időpontja: 2021. szeptember 18. (szombat) 11 óra.

Gyülekezés: 10:00-tól az Abádi Kikötő előtti vízterületen (Tisza-tó, Abádi-medence)

Útvonal: Bere-felső holt Tisza, 4. öblítő csatorna, élő Tisza,1. öblítő csatorna, Kunsági-csatorna műtárgya, Szalók Yacht Club, Abádszalóki strand, Abádi Kikötő,összesen kb.: 16 km.
Időtartam kb.: 1,5 óra.
Sebesség: kb.: 10 km/h
A felvezetést az Abádi Kikötő hajói biztosítják.

Ilyen volt a tavaszi felvonulás:

Akinek a hajója nem fér át a IV- es öblítő hídja alatt, a műtárgy Tisza felőli oldalán várja be a többieket, 11 óra 30 perckor.

A felvonulást a lehető legkisebb hullámkeltéssel végezzük, a hajózási szabályzat rendelkezéseit betartva – írják. A részvétel feltétele a hajózási szabályzat előírásainak megfelelő, üzemképes, biztonságos vízi jármű és legalább 10km/h sebességre alkalmasság.

A résztvevők előzetes jelentkezését az alábbi elérhetőségek egyikén várják:

Elérhetőségük: info@abadikikoto.hu, Abádi Kikötő tel: 20/466-7950

További részletek az eseménynél!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d