fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Júliusban rekordot döntött a Tisza-tavi Ökocentrumba látogatók száma

Fennállásuk óta idén júliusban minden korábbi hónap rekordját megdöntötte a Tisza-tavi Ökocentrumba látogatók száma: 54.195 főt regisztráltak. Augusztusban is hasonló dömpingre számítanak, ezért azt ajánlják, az applikációjukon keresztül váltsák meg a látogatók a jegyeket.

A Tisza-tavi Ökocentrum fennállása óta a legjobb, azaz a legforgalmasabb júliust zárta idén: ebben a hónapban összesen 54.195 fő látogatott el hozzánk, ami messze meghaladja az eddigi rekordot, ami 48.209 volt tavaly, 2020-ban.

– közölte lapunkkal Kiss János, a Tisza-tavi Ökocentrum igazgatója.

A tavaszi lezárás most úgy tűnik, behozza a lemaradást és hasonló dömpingre számítanak augusztusban is, ezért fontosnak tartják felhívni a figyelmet a mobilapplikáción keresztül történő jegyvásárlás lehetőségére, mellyel a pénztárban történő sorbanállás elkerülhető vagy legalábbis jelentősen csökkenthető. A mobillal vásárolt jegyeket szerdától-vasárnapig a 2.sz. Rendezvénytéri bejáratuknál tudják elfogadni, érvényesíteni.

Hasonlóan megfontolásra javasoljuk, hogy aki teheti, időzítse a kora délutáni órákra érkezését, hiszen akkor már kisebb a torlódás, s mivel este 19 óráig vagyunk nyitva, az Ökocentrum minden látnivalója megtekinthető zárásig.

– fogalmazott Kiss János.

A Tisza-tavi Ökocentrum rekord látogatottságának egyik oka a töretlen népszerűsége, valamint az, hogy folyamatosan újdonságokkal várják a látogatókat. Legutóbb, júniusban kölyök vidrák érkeztek hozzájuk, és “luxus lakosztályt” kaptak a hódjaik.

 

+1 tipp a hétvégére:

Augusztus 13-án, pénteken este hullócsillag-néző estével várják a látogatókat:

2 hozzászólás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d