fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Páratlan panoráma a Tisza-tóra: közvetlen vízparti szálláshelyeket nyitott az Élményfalu

A Tisza-tónál nincsen "klasszikus" értemeben vett közvetlen vízparti nyaraló, mint ahogy azt több tónál is megszokhattuk - pedig igény lenne rá. A sarudi Élményfalu ezt az igényt elégíti ki azzal, hogy mobilházakat telepített, amelyek nem takarják el a kilátást a gátkoronáról sem.

A Tisza-tó speciális helyzetben van a többi, üdülőövezetben lévő tóhoz képest: míg azoknak nem változik a vízállásuk, addig a Tisza-tavat átszelő Tisza folyónk miatt az áradásokkor rendre emelkedik a vízszint. Mindez azt eredményezi, hogy hagyományos tégla vagy éppen vályog házakat a gátakon belülre nem érdemes, sőt tilos is építeni: gondoljunk csak bele, hogy egy árvíz micsoda károkat tudna okozni ezekben.

Minderre pedig megoldást nyújtanak a sarudi Élményfalu frissen telepített, vadonatúj mobilházai, amelyből összesen 10 db, jól felszerelt várja a leendő vendégeit a Kis-Tisza partján, vízparti panorámával. A kínálatunkban 6 db 6+1 személyes, valamint 4 db 4+2 személyes mobilház foglalható.

A házak ugyan a gát vízfelöli részén vannak, de lapostetősek, és a gátról szabad kilátást hagynak a vízre, így a tó páratlan panorámáját mindenki évezheti. A mobilházas nyaralók előnye, hogy egy áradás esetén sem mossa el a víz: ilyenkor át lehet emelni a gát mögé, védett helyre.

Minden ház igen igényesen, modern bútorokkal és kiegészítőkkel van felszerelve (pl. gáztűzhely, edények, hűtő, kávéfőző, stb), természetesen van ingyen Wifi, és nem utolsó sorban kutyabarát a hely, így a négylábú havert sem kell otthon hagyni.

A házakról bővebben itt tájékozódhatsz:

KalandPart Mobilházak, hotel Heves megye, Sarud

KalandPart MobilHázak Közvetlenül a Tisza-tó partján Sarudon. Sokan keresnek a Tisza-tó partján vízparti szálláshelyeket.Azonban a Tisza-tó különleges vízszabályozása miatt a töltésen belül nem lehet hagyományos épületeket építeni. Az Élményfalu vízibázisán 2021 augusztusától új szálláshelyek várják a Tisza-tó és a vízpartok szerelmeseit.

Fotók: Élményfalu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d